Hobidikartopu
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Pc için kullanacağım beni 1 yıl idare edecek bir gamepad arıyorum.
Gamepad dediği oyun kolu herhalde. Mousepad değildir diye düşünüyorumhttps://urun.n11.com/mouse-pad/razer-goliathus-buyuk-boy-mousepad-90-x-40-cm-P363721956 1 yıldır kullanıyorum boyutu aşırı büyük ama ona göre alabilirsin hepsiburada da falan da var.
ulan kanka yeni kalktım benim sıfadı eşgali bir kes KFGSADMJÖKHSAHÖSAGamepad dediği oyun kolu herhalde. Mousepad değildir diye düşünüyorum![]()
yo 40 tl lik gamepadim var her oyunu destekliyo hem desteklemeyen oyunlarda xbox 360 driverı yükleyip tüm oyunları oynayabiliyorsun60 TL ye olan game padler çoğu oyunu desteklemiyor alırsan sadece fifa oynarsın büyük ihtimal bütçenizi 200 300 arası olursa rampage ve logiechinkiler var hem konsol uyumlu hem pc
Gamepadiniz nedir ?yo 40 TL lik gamepadim var her oyunu destekliyo hem desteklemeyen oyunlarda xbox 360 driverı yükleyip tüm oyunları oynayabiliyorsun
yanlış bilgi vermeyelim lütfen
ben sony nin game padini almıştı geçen yaz 40 tllik dediğiniz kol uygulamasınıda kurdum xbox 360 olan bende olmamıstı benzer fiyatta kollar arkadaşlarımdada var onlarda da olmadıyo 40 TL lik gamepadim var her oyunu destekliyo hem desteklemeyen oyunlarda xbox 360 driverı yükleyip tüm oyunları oynayabiliyorsun
yanlış bilgi vermeyelim lütfen