ilk 10'a bile giremez bu fiyat bandındaBu fiyat bandında bana göre alınabilecek en iyi fare kesinlikle G305 Wireless.
Geçen senenin 350 TL'lik faresi, o zaman nasıl o fiyat bandında çok satan ve beğenilen bir fareyse, şu anda da o fiyat bandındaki tüm farelerin bu fiyata ulaştığını düşünürsek 2 sene kullanmış birisi olarak hala kesinlikle alınabileceğini düşünüyorum. İlk 10 meselesi kişiye göre değişir, yaptığınız yorum ile fareyi yok ettiniz, konu sahibinin incelemesini tavsiye ederim. Şahsen ben o kadar memnun kaldım ki bir süre sonra aynı sensörü kullanan logitech x pro superlight'a geçiş sağladım. Bu arada arkadaş FPS oyunlarında memnun değilim demiş, G305'i önermemin sebebi bu, son olarak şu kablo olayına artık bir son vermek lazım diye düşünüyorum.ilk 10'a bile giremez bu fiyat bandında
350 liraya gayet alınabilirdi 700'e daha iyi mouseler var. kişiye görede değişmez. benzer özelliklerde sarjla çalışan mouseler varken niye pilli mouseye o parayı versinGeçen senenin 350 TL'lik faresi, o zaman nasıl o fiyat bandında çok satan ve beğenilen bir fareyse, şu anda da o fiyat bandındaki tüm farelerin bu fiyata ulaştığını düşünürsek 2 sene kullanmış birisi olarak hala kesinlikle alınabileceğini düşünüyorum. İlk 10 meselesi kişiye göre değişir, yaptığınız yorum ile fareyi yok ettiniz, konu sahibinin incelemesini tavsiye ederim. Şahsen ben o kadar memnun kaldım ki bir süre sonra aynı sensörü kullanan logitech x pro superlight'a geçiş sağladım. Bu arada arkadaş FPS oyunlarında memnun değilim demiş, G305'i önermemin sebebi bu, son olarak şu kablo olayına artık bir son vermek lazım diye düşünüyorum.
Kablo rahatsız etmiyorsa aynı modelin tek farkı kablolu olması olan G102'i öneririm, bütçenin yarısı da cepte kalmış olur.
dpi ve ips değerleri farklı biliyorsun demi?aynı sensörü kullanan logitech x pro superlight'a geçiş sağladım.
adam kablosuz istemiyom demiş v2 yede param yetmiyo demiş. v2 mini son çare dedimdeathadder v2 mini iyi bi mouse değilki sensörü kötü onun nasıl deathadder v2'yle yanyana koyuyon
Post automatically merged:
aerox 3 alırsan paranı çöpe atmış olursun malzeme kalitesi çok kötü. aerox 3 wirelesslada arasında sensör farkı var. bu bütçede rampage fury z öneririm her zaman aerox 3 wirelesstan bile iyi mousedir fiyatına göre rakipsiz bir mouse herhangi bir gecikme vs de hissetmezsin
o zaman alcağın mouse belli
Xtrfy M4
Xtrfy m4
Rampage Fury Z
Delux m800 Wireless
Deathadder v2
İçlerindeki favorim Xtrfy