masteroogway
80+
Konu başlıktadır öneriler için teşekkürler
egeaKonu başlıktadır öneriler için teşekkürler
s60 daha iyi olmazmı
1.6 dizeli gitmiyor . Ayrıca temiz zor bulursunuz focusun boş paket 150k civaru temizlerine 750k istiyorlar o da manueller .s60 daha iyi olmazmı
1.6CDTI Opel Astralara göz gezdirebilirsin seni Egeadan daha mutlu eder.Konu başlıktadır öneriler için teşekkürler
hocam butce değişti 850k ya kadar çıkablrm o butcede tavsiyeniz neler1.6CDTI Opel Astralara göz gezdirebilirsin seni Egeadan daha mutlu eder.
Toyota Corollahocam butce değişti 850k ya kadar çıkablrm o butcede tavsiyeniz neler
corolla hiç düşünmüyorum dış kasası pek hoşuma gitmiyor eskiden vardı sattıkToyota Corolla
Geçen ay 800bin civarına hatasız veya tek parça boyalı 1.8hybrid Corolla alınabiliyordu şuan da o fiyatsa kesinlikle düşünülmeli.corolla hiç düşünmüyorum dış kasası pek hoşuma gitmiyor eskiden vardı sattık
Orası biraz zevk meselesi benim gözüme hitap ediyor o fiyata alınabilir güzel bir araç ama siz bilirsiniz karar eizincorolla hiç düşünmüyorum dış kasası pek hoşuma gitmiyor eskiden vardı sattık
Arastiriyoruz şuan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aklıma gelmişken senin sınavın nasıl geçti kardeşimOrası biraz zevk meselesi benim gözüme hitap ediyor o fiyata alınabilir güzel bir araç ama siz bilirsiniz karar eizin
Sınav sözel iyi geçti Türkçe de18 soru yaptım hepsini bilerek emin Bi şekilde yaptım inkılap dinide yaptım komple çok zor değildi İngilizce'ye zamanım yetmedi 1 soru yaptım oda yanlış çıktı sayısal matematik 1 tane salladım oda yanlış çıktı fendende Bi 10 tane yaptımArastiriyoruz şuan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aklıma gelmişken senin sınavın nasıl geçti kardeşim
Hayırlısı olsunSınav sözel iyi geçti Türkçe de18 soru yaptım hepsini bilerek emin Bi şekilde yaptım inkılap dinide yaptım komple çok zor değildi İngilizce'ye zamanım yetmedi 1 soru yaptım oda yanlış çıktı sayısal matematik 1 tane salladım oda yanlış çıktı fendende Bi 10 tane yaptım