Levi Ackerman
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,464
Önceki kulaklığım qcy t13'tü maalesef kaybettim. Yine aynı modeli mi alayım yoksa önereceğiniz başka şeyler var mı şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar!
Evet onu çok övüyorlar t13 le aşırı bir farkı var mı, aradaki fiyat farkına değer mi?100-150 daha çıkarsan qcy ht05 alabilirsin. daha çıkmaz dersen t13 anc güzeldir, yine alıp kullanabilirsin
kullanım süresi, tasarımı vs çok yakın. ht05 de 6, t13 anc de 4 mikrofon var. bizzat kendim deneyimlemedim ama ht05 in ses kalitesi, seviyesi biraz daha iyi diyorlar. aradaki farkı vermek sana kalmış. verebiliyorsan ht05 i öneririm. yok abi ben kulaklığa daha fazla vermek istemiyorum diyorsan t13 ancEvet onu çok övüyorlar t13 le aşırı bir farkı var mı, aradaki fiyat farkına değer mi?
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinkullanım süresi, tasarımı vs çok yakın. ht05 de 6, t13 anc de 4 mikrofon var. bizzat kendim deneyimlemedim ama ht05 in ses kalitesi, seviyesi biraz daha iyi diyorlar. aradaki farkı vermek sana kalmış. verebiliyorsan ht05 i öneririm. yok abi ben kulaklığa daha fazla vermek istemiyorum diyorsan t13 anc