Neler Yeni

600 TL Bütçe Klavye Karşılaştırması / Önerisi

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Birkaç klavye arasında kaldım, kendime göre eksilerini dile getireyim.

Cherry MX olması büyük bir artı benim için fakat RGB olmamasından dolayı pek emin değilim, 600 lira verip tek renk aydınlatmaya sahip olmak pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca kırmızıyı da pek sevmiyorum.

Low profile nasıl bir hissiyat veriyor bilmiyorum, ayrıca tasarımını da pek beğenmedim.

Yurtdışı olduğundan ve garanti bulundurmadığında dolayı pek emin değilim almak konusunda onun dışında hoşuma giden bir klavye.

Sizin görüşleriniz neler, hangisini almalıyım? Ya da bunlar dışında bir öneriniz var mı?

@hadwiger

Son düzenleme:

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan

Cherry MX olması büyük bir artı benim için fakat RGB olmamasından dolayı pek emin değilim, 600 lira verip tek renk aydınlatmaya sahip olmak pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca kırmızıyı da pek sevmiyorum.

Low profile nasıl bir hissiyat veriyor bilmiyorum, ayrıca tasarımını da pek beğenmedim.

Yurtdışı olduğundan ve garanti bulundurmadığında dolayı pek emin değilim almak konusunda onun dışında hoşuma giden bir klavye.

Sizin görüşleriniz neler, hangisini almalıyım? Ya da bunlar dışında bir öneriniz var mı?
Dediğiniz gibi rgb konusunu dert etmeyecekseniz, Omen Encoder size o fiyata Rgb aydınlatma bulundurmamasının eksikliğini kalitesiyle kapatır emin olun. :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibi rgb konusunu dert etmeyecekseniz, Omen Encoder size o fiyata Rgb aydınlatma bulundurmamasının eksikliğini kalitesiyle kapatır emin olun. :)
Düşüneceğim, aklıma en çok yatan o zaten. Kaliteli olduğunu belli ediyor.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Düşüneceğim, aklıma en çok yatan o zaten. Kaliteli olduğunu belli ediyor.
Kendim de kullanıyorum, incelemesini de yapmıştım zaten. Gayet memnun kaldım bugüne kadar.

Dilerseniz o fiyat bandına ara sıra düşen Aorus K1 modeline de bakabilirsiniz.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

@hadwiger
Gamakay mk61'de garanti var.
Sordum aldığım için ve yanıt olarak içi açılmadığı sürece garantisi olduğunu söylediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence en mantıklısı gamakay mk61.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Hp Omen Encoder seçerdim ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Koyarım da bir buçuk saatte koyamam.
Haftasonları çoğu zaman giriyor indirime.
Attığınız dört seçenek arasından ise benim tercihim Gamakay MK61 olurdu.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

@hadwiger
MK61 güzel alınır. Zaten garantilik bir olay yaşayacağını sanmıyorum. Eğer illa TR'den alacam diyorsan Encoder al ama bu sefer de RGB'den kısmış olacaksın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Hp Omen Encoder kullanan biri vardı forumda inceleme de yapmıştı çok güzel klavye incelemeden gördüğüm kadarıyla ama ben MK61 tercih ederim ben biraz görsele önem veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,768
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom