Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Birkaç klavye arasında kaldım, kendime göre eksilerini dile getireyim.
Cherry MX olması büyük bir artı benim için fakat RGB olmamasından dolayı pek emin değilim, 600 lira verip tek renk aydınlatmaya sahip olmak pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca kırmızıyı da pek sevmiyorum.
Low profile nasıl bir hissiyat veriyor bilmiyorum, ayrıca tasarımını da pek beğenmedim.
Yurtdışı olduğundan ve garanti bulundurmadığında dolayı pek emin değilim almak konusunda onun dışında hoşuma giden bir klavye.
Sizin görüşleriniz neler, hangisini almalıyım? Ya da bunlar dışında bir öneriniz var mı?
@hadwiger
OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Cherry MX olması büyük bir artı benim için fakat RGB olmamasından dolayı pek emin değilim, 600 lira verip tek renk aydınlatmaya sahip olmak pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca kırmızıyı da pek sevmiyorum.
MSI Vigor GK50 Low Profile TR Q RGB Kailh Low Profile Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Low profile nasıl bir hissiyat veriyor bilmiyorum, ayrıca tasarımını da pek beğenmedim.
GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version
Only US$35.99. GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron optical...
www.banggood.com
Yurtdışı olduğundan ve garanti bulundurmadığında dolayı pek emin değilim almak konusunda onun dışında hoşuma giden bir klavye.
Sizin görüşleriniz neler, hangisini almalıyım? Ya da bunlar dışında bir öneriniz var mı?
@hadwiger
Son düzenleme: