600 TL Klavye Mekanik Klavye Önerisi

Pantores

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhabalar iyi forumlar, 600 TL'ye kadar mekanik, red switch, multimedya tuşları bulunduran ve mümkünse ses tekeri olan, RGB ışıklandırması ve seçeneği bol olan bir klavye arıyorum dostlar. Duruma göre Bütçem aşırıya kaçmamakla birlikte 50 - 100 TL gibi arttırılabilir. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Merhabalar iyi forumlar, 600 TL'ye kadar mekanik, red switch, multimedya tuşları bulunduran ve mümkünse ses tekeri olan, RGB ışıklandırması ve seçeneği bol olan bir klavye arıyorum dostlar. Duruma göre Bütçem aşırıya kaçmamakla birlikte 50 - 100 TL gibi arttırılabilir. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
stoğu yok sanırım, stoğu beklersen alınabilecek bir klavye.

Teşekkür ediyorum fakat bu klavye için çınlama sesinin fazla olduğunu söyleyen bir inceleme videosu izlemiştim, sessiz bir ortamda kullanacağım için beni tilt edebilir. Görünüş olarak ve ışıklandırma olarak tam istediğim gibiydi fakat ne yazık ki çınlama sesi beni engelliyor. Stoğuda yok.

Teşekkür ediyorum fakat bu klavye için çınlama sesinin fazla olduğunu söyleyen bir inceleme videosu izlemiştim, sessiz bir ortamda kullanacağım için beni tilt edebilir. Görünüş olarak ve ışıklandırma olarak tam istediğim gibiydi fakat ne yazık ki çınlama sesi beni engelliyor. Stoğuda yok.
Çınlama sesi sadece ilk başa fazla oluyor bu klavye de sonradan azalıyor. Ve iadesi çok basit. Ama stok yok stoğun gelmesini bekleyemem dersen Asus tuf k3 Aura var şu an fiyatı 750tl ama sık sık indirime giriyor. 600tl ye falan alırsınız indirim ile

Pusat K3 Pro'ya o kadar para vermenizi önermem. İtopya'da bir hafta önce indirime girmişti istediğiniz özellikte klavyeler. İndirim kovalarsanız çok uyguna sağlam bir klavye alabilirsiniz hocam.

stoğu yok sanırım, stoğu beklersen alınabilecek bir klavye.

Çınlama sesi sadece ilk başa fazla oluyor bu klavye de sonradan azalıyor. Ve iadesi çok basit. Ama stok yok stoğun gelmesini bekleyemem dersen Asus tuf k3 Aura var şu an fiyatı 750tl ama sık sık indirime giriyor. 600tl ye falan alırsınız indirim ile
Asus Tuf K3 Aura'da multimedya tuşları yok ne yazık ki.
Pusat K3 Pro'ya o kadar para vermenizi önermem. İtopya'da bir hafta önce indirime girmişti istediğiniz özellikte klavyeler. İndirim kovalarsanız çok uyguna sağlam bir klavye alabilirsiniz hocam.
Teşekkür ederim var mı önerebileceğiniz bir klavye?

Asus Tuf K3 Aura'da multimedya tuşları yok ne yazık ki.

Teşekkür ederim var mı önerebileceğiniz bir klavye?
Ben de sizin gibi düşünüp birçok özelliği olan klavye istemiştim ve Pusat K3 Pro'yu almıştım. Outemu switch sağ olsun yaşatmadığı sorun bırakmadı. O günden sonra tek aradığım sağlamlık ve sorunsuz çalışan klavye oldu. Hocam maalesef sizin istediğiniz özelliklerin çoğu yok ama çok sağlam uzun yıllar hiç sorun çıkartmayacak switchlere sahip bir model var. Eğer ilerde fikriniz değişirse fiyatı Cherry MX switchli diğer klavyelere göre çok uygun bir klavyedir kendisi. Aklınızda bulunsun diye linkini bırakayım:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,600
Üyeler
191,131
Son üye
batuhan4503
Geri