merhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur
Hogwarts legacy epic de 340 tl galibamerhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur
H L kotu bir oyunHogwarts legacy epic de 340 tl galiba
Para fazla yoksa paylasimli ghost of tshusima oneririm
Rdr tarzi derken dostum vahsi bati mi ? Acik dunya mi ?merhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur
Hocam bende RDR oynamadım ama, Mad Max ve Rage 2 bakabilirsiniz, belki tarzları içine çeker sizi. Oyun oynamak istemediğim bir dönemde karşıma çıkan iki oyun, rahat ikisine bir 125-150 saat gömmüşümdür.merhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur
H l kötü değil hocam tercih meselesi arkadaş sever belkiH L kotu bir oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr tarzi derken dostum vahsi bati mi ? Acik dunya mi ?
açık dunyaH L kotu bir oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr tarzi derken dostum vahsi bati mi ? Acik dunya mi ?
H L biliyordum zaten benim çok seveceğim bir tarzı yokH l kötü değil hocam tercih meselesi arkadaş sever belki
tomb raider biliyorum gta5 bitti diger oyunları degerlendirecegimWitcher 3, cyberpunk 2077, assassin's creed serisi, gta 5, tomb raider serisi.
Rdr2 duzeyi diyor hocam.H l kötü değil hocam tercih meselesi arkadaş sever belki
Rdr 2 düzeyi oyun yok üstü çıkmadıRdr2 duzeyi diyor hocam.
Dostum witcher serisine basla. Batman serisine bakabilirsin cok kalitelidir. Cyberpunk olabilir.tomb raider biliyorum gta5 bitti diger oyunları degerlendirecegim
Orasi oyle de ona yakın diyelimRdr 2 düzeyi oyun yok üstü çıkmadı