Jimmy Hopkins
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
- Bütçe
- 600
Dostlar selamlar 600 TL gibi bir bütçem mevcut. Red Switch ve RGB olursa çok iyi olur, önerilerinizi bekliyorum.
Hocam rainbow düşünmüyorum yine de teşekkürler öneriniz için.https://www.hepsiburada.com/redrago...-red-switch-p-HBV00000UHGSA?magaza=CK+Konsept
bu rainbow ama yine de bir bak istersen.
forum.donanimarsivi.com
Rgb değil fakat cherry switch bulunuyor. Bu fiyata başka klavyede bulamazsınız.![]()
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler önerileriniz için.Hp omen encoder mx brown veya red switch i öneririm
RGB değil ama bu bütçedeki outemuların switchlerine bin basar.
İnceleme - HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız. İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR BÖLÜM 1 : ALIŞ SÜRECİ , GÜNCEL FİYAT ,PAKETLEME VE KUTU AÇILIŞI BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN...forum.donanimarsivi.com
Dostlar selamlar 600 TL gibi bir bütçem mevcut. Red Switch ve RGB olursa çok iyi olur, önerilerinizi bekliyorum.