Ucuz şeyler de aldık anakart, işlemci RAM seti gibi pahalı şeyler de aldık. Ucuz ürünlerde 25 pahalı ürünlerde 32tl civarı vergi çıktı.Fiyatları nasıldı aldıklarınızın ?
Ucuz şeyler de aldık anakart, işlemci RAM seti gibi pahalı şeyler de aldık. Ucuz ürünlerde 25 pahalı ürünlerde 32tl civarı vergi çıktı.Fiyatları nasıldı aldıklarınızın ?
Şanslıymışsınız, 750 Ti fiyatı iyiymiş bu arada 1 GB model olmasına rağmen 550-600 TL'ye denk getirilebilir.Ucuz şeyler de aldık anakart, işlemci RAM seti gibi pahalı şeyler de aldık. Ucuz ürünlerde 25 pahalı ürünlerde 32tl civarı vergi çıktı.
Hocam attığım kartlar 1030'a rko çekip yere yatırıyor.@revanier Hocam ucuza GT 1030 buldum atombilisim satıyor ama sıkıntı olur mu bilemedim bana 700 liraya geliyor 2.el’de bile by paraya GT 1030 yok siz ne derseniz?
![]()
Turbox Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Turbox ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Sağolun rko çekebiliyorsa iyidirHocam attığım kartlar 1030'a rko çekip yere yatırıyor.
TurboX markasından hiç bir şey alınmaz.