Sende klavyelere çok yanlış bakıyorsun ve hiçbirşey bilmiyorsun.Merhaba arkadaşlar RGB önemsiz benim için sadece tepkime süresi az olsun yeter
ben performansa bakıyorum hocam rgb boş geliyor bana niyeseSende klavyelere çok yanlış bakıyorsun ve hiçbirşey bilmiyorsun.
https://www.banggood.com/Womier-K66....html?rmmds=search&ID=515631&cur_warehouse=CN tavsiye ederim.
Rgb'den bahsetmiyorum. Her switchin tepkime süresi neredeyse aynı fark linear, tactile olmasında; basım için gerekli kuvvette, basılması için gereken mesafede. Ne kadar benim attığım klavye RGB düşkünleri için olsada o fiyattaki en iyi klavye. Küçük, Gateron switchli falan. Kesinlikle tavsiye ederim. RGB'den değil, f/p olmasından.ben performansa bakıyorum hocam RGB boş geliyor bana niyese![]()
teşekkür ederimRGB'den bahsetmiyorum. Her switchin tepkime süresi neredeyse aynı fark linear, tactile olmasında; basım için gerekli kuvvette, basılması için gereken mesafede. Ne kadar benim attığım klavye RGB düşkünleri için olsada o fiyattaki en iyi klavye. Küçük, Gateron switchli falan. Kesinlikle tavsiye ederim. RGB'den değil, f/p olmasından.
G512 yada Hyperx Alloy FPS ProMerhaba arkadaşlar RGB önemsiz benim için sadece tepkime süresi az olsun yeter