O zaman Corsair K60 Cherry Viola önerebilirm . 680TL idi .Elimde var gamakay mk61 ama küçük klavyeye alışık değilim.
Basma hissiyatını fazlasıyla almak istiyorum açıkçası.Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9226765-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-910D019-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Corsair K55 Pro XT daha ucuz .Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9226765-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-910D019-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Önerime ne diyorsunuz?Basma hissiyatını fazlasıyla almak istiyorum açıkçası.
Doğrudur hızlıca aklıma corsair geldi ilk çıkan linke bakmıştım corsair klavyeler güzel ve sağlam oluyor.Corsair K55 Pro XT daha ucuz .
Hissiyat olayı size bağlı her klavye kendi içerisinde değişik açıkçası ben çoğu klavyeyi denedim ama nedense bana tam mekanik klavyeler membren klavyelerin zevkini veremedi dediğim gibi bu olay size bağlı çok takıntınız varsa denemeden almayın derim.Basma hissiyatını fazlasıyla almak istiyorum açıkçası.
Basma hissiyatı ve klavyede ki o tok ses benim için önemli açıkçası. Kodlama da , basma hissiyatı ve tok ses çok hoşuma gidiyor.Doğrudur hızlıca aklıma corsair geldi ilk çıkan linke bakmıştım corsair klavyeler güzel ve sağlam oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hissiyat olayı size bağlı her klavye kendi içerisinde değişik açıkçası ben çoğu klavyeyi denedim ama nedense bana tam mekanik klavyeler membren klavyelerin zevkini veremedi dediğim gibi bu olay size bağlı çok takıntınız varsa denemeden almayın derim.