6000 6500 tl sistem

ekran kartı sıkıntı cıkarırmı ?
Neden çıkarsın?
Tavsiye ederim
2700X gibi 105W TDP'ye sahip işlemciye koyulan anakart çok kötü. Anakart güncellemesi ile alınabilir ama sistem, fiyatı iyi.

Neden çıkarsın?

2700X gibi 105W TDP'ye sahip işlemciye koyulan anakart çok kötü. Anakart güncellemesi ile alınabilir ama sistem, fiyatı iyi.
ozaman anakartı degiştirirsem oradakilere göre ne onerirsiniz

ozaman anakartı degiştirirsem oradakilere göre ne onerirsiniz
5700XT çok daha iyi olur. Anakart her ne kadar tavsiye etmesem de başka seçenek olmadığı için Aorus Elite, Güç kaynağı da Sharkoon 650W seçildimmi süper olur.

5700XT çok daha iyi olur. Anakart her ne kadar tavsiye etmesem de başka seçenek olmadığı için Aorus Elite, Güç kaynağı da Sharkoon 650W seçildimmi süper olur.
bilemedim şimdi :D
gamepower psu su gerekli performansı veremezmi ?

bilemedim şimdi :D
gamepower psu su gerekli performansı veremezmi ?
Ben pek ısınamadım GamePower PSU'lara. Biraz araştırma yaptım, çok iyi şeyler görmedim. Türkiye de alıp memnun olan çok ama daha yeni yeni satılmaya başlandı. Bi süre daha geçmeden sıcak bakamam o PSU'lara :).

Ben pek ısınamadım GamePower PSU'lara. Biraz araştırma yaptım, çok iyi şeyler görmedim. Türkiye de alıp memnun olan çok ama daha yeni yeni satılmaya başlandı. Bi süre daha geçmeden sıcak bakamam o PSU'lara :).
ekran kartından şüphe etmemin 2 tane sebebi var sorun cıkarıyor diye cok soyleyen duydum birde markayı bilmiyorum :D

marka hakkında degilde ekran kartının kendisi direk (markayıda bilmiyorum)
XFX kendini kanıtlamış gayet iyi bir marka da model hakkında hiç duyum almadığım için bilemeyeceğim maalesef. Zaten bu tip hazır sistemleri de her zaman önermiyorum. Bunun fiyatı çok iyiymiş ama demekki bu XFX model gibi açıkları var. Gel biz kendimiz toparlayalım boşver hazır sistemleri :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri