Neler Yeni

6000-6700 fiyat bandında laptop önerileriniz:

laviva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ekrem Tekgöz
Bütçe
6700
İyi akşamlar herkese,

Genel olarak iş için kullanacağım fakat arada sırada orta seviye(gta5 tarzı single oyunlar) oynayabileceğim bir bilgisayar bakıyorum. İnce ve hafif olursa çok iyi olur ama şart değil. IPS ekran, aydınlatmalı klavye gibi takıntılarım yok. Olmasa da olur. Kasası sağlam olursa şahane olur, en azından bir 3-5 sene beni götürsün.:p Önerilerinizi bekliyorum efenim.

laviva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ekrem Tekgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler. Ekran paneli hakkında bir bilginiz var mı acaba? Açıklamanın bir yerinde IPS yazıyor, bir yerinde TN yazıyor. Muhtemelen bu cihazı alacağım, tam aradığım gibi. Ama yine de önerilere açığım.

laviva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ekrem Tekgöz
Ekran kartı paylaşımlı olduğu için oyunlarda sorun çıkartır sanırım. Sürekli iş iş olmaz, bir kafa dağıtma senfonimiz var o da gitmesin elimizden. :p Çok teşekkürler öneri için tekrardna.

Techno08

80+ Gold
Çok teşekkürler. Ekran paneli hakkında bir bilginiz var mı acaba? Açıklamanın bir yerinde IPS yazıyor, bir yerinde TN yazıyor. Muhtemelen bu cihazı alacağım, tam aradığım gibi. Ama yine de önerilere açığım.

hocam ips diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı paylaşımlı olduğu için oyunlarda sorun çıkartır sanırım. Sürekli iş iş olmaz, bir kafa dağıtma senfonimiz var o da gitmesin elimizden. :p Çok teşekkürler öneri için tekrardna.

Hp Pavilion 16-A0000NT Intel Core i5 10300H 8GB 256GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)

isterseniz buna da bakın ama bütçeyi arttırıp gtx 1650 li laptop almanızı öneririm. ama gtx 1050 mx 350'den yüzde 20 performanslı bakabilirsiniz buna da.

Son düzenleme:

laviva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ekrem Tekgöz
Gaming laptoplar biraz kaba duruyor ya, Aspire'yi alacağım muhtemelen. Teşekkürler

laviva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ekrem Tekgöz
Aspire'yi sipariş ettim, geldiğinde düşüncelerimi buradan sizlerle paylaşacağım. Almayı düşünen varsa fikir edinmiş olur.

Herkese teşekkürler.

Top Bottom