6000 mhz cl30 ram xpg

Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar merhaba konuyu telefondan açıyorum. Hakkında bilgisi olan var mı şu anda indirimde modülleri Hynix mi
IMG_3647.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Belirttiğiniz linkte stokta kalmamış maalesef. 14.800 ₺ hepsiburada da mevcut aynı ram. Ben beyaz olanını kullanıyorum güzel ram.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Belirttiğiniz linkte stokta kalmamış maalesef. 14.800 ₺ hepsiburada da mevcut aynı ram. Ben beyaz olanını kullanıyorum güzel ram.
daha önce 14.500 TL’ye aldığım RAM’i satıcı kargoya vermeyince aradım niye göndermiyorsunuz diye stoğuumuz yok dediler. ayrıca siparisi benim iptal etmemi istediler ben de iptal etmedim tekrar RAM arayışına girdim az önce bu RAM’i gördüm ve satın aldım inşallah iptal olmaz

daha önce 14.500 TL’ye aldığım RAM’i satıcı kargoya vermeyince aradım niye göndermiyorsunuz diye stoğuumuz yok dediler. ayrıca siparisi benim iptal etmemi istediler ben de iptal etmedim tekrar RAM arayışına girdim az önce bu RAM’i gördüm ve satın aldım inşallah iptal olmaz
Henüz sipariş etmediniz zannettim, soruyu görünce. Aldıysanız kaçırmamanıza sevindim. Maalesef ram fiyatları neredeyse 3 e katlandı. Umarım gelir 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,299
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri