Napolinova
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
arkadaşlar merhaba konuyu telefondan açıyorum. Hakkında bilgisi olan var mı şu anda indirimde modülleri Hynix mi
daha önce 14.500 TL’ye aldığım RAM’i satıcı kargoya vermeyince aradım niye göndermiyorsunuz diye stoğuumuz yok dediler. ayrıca siparisi benim iptal etmemi istediler ben de iptal etmedim tekrar RAM arayışına girdim az önce bu RAM’i gördüm ve satın aldım inşallah iptal olmazBelirttiğiniz linkte stokta kalmamış maalesef. 14.800 ₺ hepsiburada da mevcut aynı ram. Ben beyaz olanını kullanıyorum güzel ram.
Henüz sipariş etmediniz zannettim, soruyu görünce. Aldıysanız kaçırmamanıza sevindim. Maalesef ram fiyatları neredeyse 3 e katlandı. Umarım gelirdaha önce 14.500 TL’ye aldığım RAM’i satıcı kargoya vermeyince aradım niye göndermiyorsunuz diye stoğuumuz yok dediler. ayrıca siparisi benim iptal etmemi istediler ben de iptal etmedim tekrar RAM arayışına girdim az önce bu RAM’i gördüm ve satın aldım inşallah iptal olmaz
Hynix modul mu expo uyumu var mi , urun kodu olmadigi icin bakamadimBelirttiğiniz linkte stokta kalmamış maalesef. 14.800 ₺ hepsiburada da mevcut aynı ram. Ben beyaz olanını kullanıyorum güzel ram.
Expo ve Hynix A-Die, fiyatı artmadan hemen al hocam. Kaliteli ve sorunsuz bellektir.Hynix modul mu expo uyumu var mi , urun kodu olmadigi icin bakamadim
Expo ve Hynix A-Die, fiyatı artmadan hemen al hocam. Kaliteli ve sorunsuz bellektir.