6000 tl bandında telefon önerisi

Evet memnunum. Aktif olarak kamera çekimlerinde sürekli a52 kullanıyorum. Poco x3 , note 8 pro , a52 kullanıyorum. İçlerinden en iyisi kesinlikle a52. Öneririm.
teşekkür ederim hocam ya m52 ya da a52 ya da eğer ki indirime girerse 20fe den almayı düşünüyorum. umarım memnun kalırım

Ne tarz sorunlar var peki?
1) bitmek bilmeyen miui arayüz problemleri
2) stabil olmayan oyun performansı. pubg mobile'da 60'tan aniden 30'a düşüp sonra 40-60 arası dalgalanıyor.
3) batarya performansının her güncelleme sonrası giderek kötüleşmesi
4) ısınıyor
5) makro kamerası kötü. kullanmayanlar için bir problem değil ama ben kullanıyorum ve kullanmam gereken yerlerde kullanınca memnun olamıyorum.
6) ekran parlaklığı güneş altında berbat.

1) bitmek bilmeyen miui arayüz problemleri
2) stabil olmayan oyun performansı. PUBG mobile'da 60'tan aniden 30'a düşüp sonra 40-60 arası dalgalanıyor.
3) batarya performansının her güncelleme sonrası giderek kötüleşmesi
4) ısınıyor
5) makro kamerası kötü. kullanmayanlar için bir problem değil ama ben kullanıyorum ve kullanmam gereken yerlerde kullanınca memnun olamıyorum.
6) ekran parlaklığı güneş altında berbat.
Anladım oyun performansının ve ısınma probleminin olduğunu duymamıştırm ama doğrudur. S20FE de çok farklı değil,kamera iyi işte. FPS çok canımı sıkıyor ısınıyor 45 e düşüyor falan...

Anladım oyun performansının ve ısınma probleminin olduğunu duymamıştırm ama doğrudur. S20FE de çok farklı değil,kamera iyi işte. FPS çok canımı sıkıyor ısınıyor 45 e düşüyor falan...
valla para olsa seçim belli de olmadığı için kötünün iyisi garip garip telefonlarla kendimizi avutmaya çalışıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,914
Üyeler
192,554
Son üye
Deniz38
Geri