https://wraithesports.com/products/...ers-edition-on-siparis?variant=48576740884673 bakabilirsinizGenel olarak FPS oyunları oynadığım için manyetik switchli bir klavye almak istiyorum.
En fazla 6 bin liraya kadar çıkabilirim. Önerileriniz varsa çok memnun olurum.
Genel olarak FPS oyunları oynadığım için manyetik switchli bir klavye almak istiyorum.
Şu modeller nasıl sizce?![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr
![]()
MelGeek MADE68 Pro HE Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bana kalırsa fun60 ultra tmr alırdım, hem manyetik hem mekanik switch takabiliyorsunuz. Zaten sadece wasd tuşlarında manyetik işinize yarayacak, kalana normal switch takıp yazım hissiyatı da korunabilir.![]()
IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yüzde kaç olmasını istiyorsun ve istediğin bi özellik var mi ona göre bakam <3Genel olarak FPS oyunları oynadığım için manyetik switchli bir klavye almak istiyorum.
%75 önceliğimdir fakat diğer boyutlar da olur. 8000hz olması ve manyetik switchli olması benim için yeterlidir.Yüzde kaç olmasını istiyorsun ve istediğin bi özellik var mi ona göre bakam <3
İlk önerim bu olacak eğer fiyat konusunda fazla gelirse çünkü bütçenin biraz üstünde ama güzel model yüzdelik olarak senin istediğin biraz küçük onun dışında bütün istediğin özellikler bulunuyor extra birden fazla çeşit takma yeri var kablolu olsa bile az yer kaplar eğer bütçene uygun değilse 6k dan 1 TL bile cikamiyorsan bir kaç tane daha bakarım senin için <3%75 önceliğimdir fakat diğer boyutlar da olur. 8000hz olması ve manyetik switchli olması benim için yeterlidir.
Arkadaşın attıkları daha top tier klavyeler bencede tmr alın manyetik dedigin w a s d kullanırsınız diğer harflere daha güzel switchler takarsın hem performanslı hemde ses ve yazım hissiyatıŞu modeller nasıl sizce?
ATK68 V2 HE
NuPhy Air60 HE
AKKO MONSGEEK M1W
Glorious GMMK 3 he
Wraith W75
FUN60'ın en uygun modelinde de aynı özellikler var diye gözüküyor. Bir yanlışlık mı var yoksaArkadaşın attıkları daha top tier klavyeler bencede tmr alın manyetik dedigin w a s d kullanırsınız diğer harflere daha güzel switchler takarsın hem performanslı hemde ses ve yazım hissiyatı
Bu modelde tmr yok sadece manyetik switch destekliyor farkı vardır bakmak lazımFUN60'ın en uygun modelinde de aynı özellikler var diye gözüküyor. Bir yanlışlık mı var yoksa
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Yanlış görmediysem o yüksek fiyatlı olanda dahili 4000 mah batarya varBu modelde tmr yok sadece manyetik switch destekliyor farkı vardır bakmak lazım
Yapılan testteki FUN60 MAX. TMR sensörü aşırı fark yaratıyor mu? Çünkü aradaki fiyat farkı çok yüksek.Bu modelde tmr yok sadece manyetik switch destekliyor farkı vardır bakmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış görmediysem o yüksek fiyatlı olanda dahili 4000 mah batarya var