Neler Yeni

Çözüldü✓ 6000 tl oyuncu koltuğu önerisi

4KAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Drmz
Bütçe
6000
Merhaba arkadaşlar xDrive toryum modelini buldum, fiyat aralığım bu civarlarda artık daha fazla çıkmak istemiyorum uzun süreler bilgisayar başında oluyorum boy 183 kilo 75 farklı bir öneriniz var mı?
Ekstra olarak bunun kolçakları 2d bunu daha sonra resmi sitesinden 3d ile değiştirmek mümkün mü?

goku010203

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar xDrive toryum modelini buldum, fiyat aralığım bu civarlarda artık daha fazla çıkmak istemiyorum uzun süreler bilgisayar başında oluyorum boy 183 kilo 75 farklı bir öneriniz var mı?
Ekstra olarak bunun kolçakları 2d bunu daha sonra resmi sitesinden 3d ile değiştirmek mümkün mü?
bu bütçedeki oyuncu koltukları hakkında çok fazla kötü yorum var, sağlam değiller. Al babasından bi tane ofis koltuğu rahatına bak. Seduna thunder pro fab olabilir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu bütçedeki oyuncu koltukları hakkında çok fazla yorum var, sağlam değiller. Al babasından bi tane ofis koltuğu rahatına bak. Seduna thunder pro fab olabilir
Katılıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: 4KAN

Bünyamina

80+ Platinum
Kupon kodu kullanarak daha uyguna alabilirsin. Desteklerini bir arkadaş beğendiğini belirtmişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: 4KAN

goku010203

80+ Bronze

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kupon kodu kullanarak daha uyguna alabilirsin. Desteklerini bir arkadaş beğendiğini belirtmişti.
Şahsen ben beğenmiyorum 2 sene oldu alalı oturma kısmı ince boyun yastığı taş gibi, mekanizması nispeten kalitesiz (mekanizmaya çöp demiyorum ama süperde değil) şahsen ofis koltuğu almasını tercih ederim.

Bünyamina

80+ Platinum
Şahsen ben beğenmiyorum 2 sene oldu alalı oturma kısmı ince boyun yastığı taş gibi, mekanizması nispeten kalitesiz (mekanizmaya çöp demiyorum ama süperde değil) şahsen ofis koltuğu almasını tercih ederim.
Ofis koltuğunun iyisini bulamazsa inan çok hızlı şekilde kırılıyor bir yerleri ve destek alamıyorsunuz.
Hawk da sorun çıkarsa sende biliyorsun yardımcı oluyorlar. Benim için en önemli detay bu.
Ben oturdum deneyimledim fena değildi.

4KAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Drmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Burak
Toryum modeli kucuk, Hawk modellerinde ise future haric kolcak iskeletleri plastik. 15-20 yaslar icin bu koltuklar sikinti cikarmaz ama bel, sirt agrisi olanlar daha buyuk, genis ve posturu koruyacak modellere yonelsin.

Markus alternatifi olarak xDrive Tarsus alinabilir. Ofis koltugu ayarinda, kolcaklari da hareketli gayet basarili F/P bir urun. Ben de alacaktim ama sirt kismi cok bir guven vermedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,859
Üyeler
164,391
Son üye
19251925
Top Bottom