monitör dahilmi6000 ₺ bütçemiz var kardeşim oyun ve okul için istiyor, Sinerji'den olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler hepinize.
Bi türlü sizin kafayı anlamadım vatan diyince vatan kazık sinerji diyince neden sinerji insanların şartları ona el veriyordur ordan alıyordur önermek istemiyorsan konuya girmezsinNeden snierji
dostum daha yeni topladım 6800 tuttu ama o topladığım parça parça alınca 6200 lira falan tutuyorCnkü snierjdn istiroz.
Problem nedir dostum sana soru yöneltmedim sadece sebebini merak ettim.Bu kadar terbiyesizce bi tavırın amacı nedir anlamadımBi türlü sizin kafayı anlamadım vatan diyince vatan kazık sinerji diyince neden sinerji insanların şartları ona el veriyordur ordan alıyordur önermek istemiyorsan konuya girmezsin
Terbiyesizce mi ben hakaret veya benzeri bir şey göremiyorum ordan almak istiyordur veya ordan almak zorundadır ama forumda genel olarak nerden toplamak istediğini söyleyen insanlara sürekli baskı yapılıyor ben eski hesabımdan konu açıp toplamak istediğim yeri belirttiğimde 10-15 mesaj geliyordu ve sadece 2 si sistem önerisi geri kalan mesajların nerdeyse hepsi ordan alma yok orası kazıkçı vb şeylerdi bende buna karşı tepkimi göstermek istedimProblem nedir dostum sana soru yöneltmedim sadece sebebini merak ettim.Bu kadar terbiyesizce bi tavırın amacı nedir anlamadım
Bu arada sistem6000 ₺ bütçemiz var kardeşim oyun ve okul için istiyor, Sinerji'den olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler hepinize.
Millete karışmak zorunda değilsin.Herkes istediği yorumu yapabilir ve yorumu sana iletmedim konu açana ilettim konuyu kapat lütfenTerbiyesizce mi ben hakaret veya benzeri bir şey göremiyorum ordan almak istiyordur veya ordan almak zorundadır ama forumda genel olarak nerden toplamak istediğini söyleyen insanlara sürekli baskı yapılıyor ben eski hesabımdan konu açıp toplamak istediğim yeri belirttiğimde 10-15 mesaj geliyordu ve sadece 2 si sistem önerisi geri kalan mesajların nerdeyse hepsi ordan alma yok orası kazıkçı vb şeylerdi bende buna karşı tepkimi göstermek istedim
Post automatically merged:
Bu arada sistem
![]()
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam adam sadece sormuş yani daha ucuza toplamak var millet kazıklanmasın daha ucuza daha güzel sistem toplasın diye uğraşıyoruz yani normal olarak herkes sorar neden .... diye yani böyle bir tavır sergilemek cidden kaba sadece sordu neden diyeBi türlü sizin kafayı anlamadım vatan diyince vatan kazık sinerji diyince neden sinerji insanların şartları ona el veriyordur ordan alıyordur önermek istemiyorsan konuya girmezsin
yorum yapmak için yorum yapıyorHocam adam sadece sormuş yani daha ucuza toplamak var millet kazıklanmasın daha ucuza daha güzel sistem toplasın diye uğraşıyoruz yani normal olarak herkes sorar neden .... diye yani böyle bir tavır sergilemek cidden kaba sadece sordu neden diye
Aman boşver cidden yani biz burda istiyoruz insanlar kazıklanmasın en ucuza en güzel sistemi oluştursunlar öneri tavsiye veriyoruz ama nafile anlatılmıyor laf niye baskı yapıyorsunuz a gelince yapmıyoruz ucuza toplayın üzülmeyin bir gün aynı sistemini daha ucuza toplıyan birini görücek üzülcek kazıklanacak ondan diyoruz vatan kazık sinerji filan kendisi toplasa daha ucuza geliryorum yapmak için yorum yapıyor