Neler Yeni

6000 TL Wireless Kulaklık tavsiyesi

sicarian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Keskin
Merhabalar,
HyperX Cloud 2 7.1 kullanıyorum ve kablosundan rahatsız olduğum için hemen hemen aynı performanslarda wireless kulaklık arıyorum.Corsair önceliğim tasarım olarak beğeniyorum ve konfor da arayan biriyim.
Yardımcı olursanız sevirim,teşekkürler.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhabalar,
HyperX Cloud 2 7.1 kullanıyorum ve kablosundan rahatsız olduğum için hemen hemen aynı performanslarda wireless kulaklık arıyorum.Corsair önceliğim tasarım olarak beğeniyorum ve konfor da arayan biriyim.
1 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum 4700e aldım teknosadaydı her neyse kulaklık gerçekten çok rahat uzun kullanımda asla acı ağrı yapmıyor terlemede yaşamadım havalar şu an çok sıcak değil ama sanmıyorum çok rahatsız edeceğini pili çok uzun gidiyor aldım 7 gün sonra şarj ettim sese gelecek olursakta kulaklığın ses yazlımını beğenmedim bu dts headphone x ses modu var ya lisanslı olan evet güzel ses kastırıyor ama kaliteyi düşürüyor stok ilk geldiğindeki seside bana yetersiz geldi tok bir ses istiyordum o yüzden 40 liraya dolby accsess aldım oradan ayar çektim mükemmel oldu çok memnunum kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Sametcan Türk

Bende böyle bir kulaklık buldum çok fazla incelemesi yok acaba forumda kullanan arkadaşlar var mı deneyimlerini dinlemek isterim

sicarian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum 4700e aldım teknosadaydı her neyse kulaklık gerçekten çok rahat uzun kullanımda asla acı ağrı yapmıyor terlemede yaşamadım havalar şu an çok sıcak değil ama sanmıyorum çok rahatsız edeceğini pili çok uzun gidiyor aldım 7 gün sonra şarj ettim sese gelecek olursakta kulaklığın ses yazlımını beğenmedim bu dts headphone x ses modu var ya lisanslı olan evet güzel ses kastırıyor ama kaliteyi düşürüyor stok ilk geldiğindeki seside bana yetersiz geldi tok bir ses istiyordum o yüzden 40 liraya dolby accsess aldım oradan ayar çektim mükemmel oldu çok memnunum kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Bende böyle bir kulaklık buldum çok fazla incelemesi yok acaba forumda kullanan arkadaşlar var mı deneyimlerini dinlemek isterim
evet bilen varsa bende merak ediyorum bu kulaklığı

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun

evet bilen varsa bende merak ediyorum bu kulaklığı
bayağı yakışıklı duruyormuş :D ama şahsi fikrim sadece ekipman üreten markaları tercih edin logitec hyperx steelseries razer tarzı

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Yeşildağ

Rog Pelta yı birkaç gün önce satın aldım tahmini pazartesi-Salı günü elime ulaşır.
Merhabalar,
Acil almıyacak iseniz deneyimlerimi paylaşırım.

sicarian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog Pelta yı birkaç gün önce satın aldım tahmini pazartesi-Salı günü elime ulaşır.

Acil almıyacak iseniz deneyimlerimi paylaşırım.
evet aciliyeti yok beklerim paylaşabilirsiniz.

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Yeşildağ
Tamam hocam unutmazsam inşAllah paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,211
Üyeler
169,547
Son üye
saviorhesap
Top Bottom