Montaj için o kadar para vermeni istemem. Montaj gerçekten basit, 2-3 rehber videoya bakar.Evet. Kendim montaj yapamıyorum. Oraya montajlatacağım.
Genetik olarak elim titrediği için işlemciye vs. bir zarar gelir diye çok korkuyorum o yüzden yoksa 100 tane sistem toplama rehberi izlemişimdir.Montaj için o kadar para vermeni istemem. Montaj gerçekten basit, 2-3 rehber videoya bakar.
Arkadaşın dediği gibi montajını yapıp gönderen siteler var.Genetik olarak elim titrediği için işlemciye vs. bir zarar gelir diye çok korkuyorum o yüzden yoksa 100 tane sistem toplama rehberi izlemişimdir.
Biliyorum zaten İncehesap vs. gibi siteleri ama bu süreçte hiç beklemek istemiyorum çünkü sıkıntıdan patlayacağım. Bir de yazmıştım ilk başta bazı parçalar başka sitelerden olsa da fark etmez oradaki bir abi bana demişti sen çoğu parçayı buradan alırsan RAM ve SSD gibi parçaları farklı yerden alsan da bir şey olmaz diye.Arkadaşın dediği gibi montajını yapıp gönderen siteler var.
Sizce yeni sistemde kurulu sistem olarakmi gelir tam bende bilmiyorumdaBuna bir bakmanı öneririm yada yeni donanım arşivinin yeni sistem toplama rehberini bekleyip onuda kurulu şekilde alabilirsin.
Bilgisayarcılara pek güvenmeŞimdi düşündüm de Vatan şart değil. Tanıdığımız bir bilgisayarcı var ona toplattıracağız.