adanalı biri
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Bütçe
- 6000
6000TL bütçem var bir tavsiyeniz var mı batarya dayanması ve kameranın iyi olması bir de arada sırada oyun oynadığımda beni tatmin etmesi yeterli öneriniz var mı?
BİLMİYORUM PEK TAVSİYE EDİLMİYOR DİYE BİLİYORUMgm22pro al bence 8gb ram g95 işlemci 108mp kamera 5000mh bataryası var
POCO X3 NFC KAFAMA YATI AMA EMİN DEĞİLMİMsamsung a 23 gayet hızlı
iphone olarak iphone 7 plus ve bulabilirsen iphone 8 plus alabilirsin
eğer batarya çok önemliyse bunu alabilitsin
POCO KAFAMA YATI AMA EMİN DEĞİLİM![]()
Poco X3 NFC 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 NFC 64 GB fiyatları 9.199,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 64 GB özelliklerini incele, 9 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Realme 8 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme 8 128 GB fiyatları 8.700,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme 8 128 GB özelliklerini incele, 6 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Tecno Camon 18P 128 GB Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tecno Camon 18P 128 GB Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! Tecno Camon 18P 128 GB Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
POCO aralarından işlemci anlamında en iyisi telefonla çok işiniz varsa POCO kesinlikle alın ayrıca 120HzPOCO X3 NFC KAFAMA YATI AMA EMİN DEĞİLMİM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
POCO KAFAMA YATI AMA EMİN DEĞİLİM
Xiaomi redmi note 10s bende var gayet güzel6000TL bütçem var bir tavsiyeniz var mı batarya dayanması ve kameranın iyi olması bir de arada sırada oyun oynadığımda beni tatmin etmesi yeterli öneriniz var mı?
kaçak alırsam 11t alacağımKaçak redmi note 11 pro da bakabilirsin
normald onu alcaktım ama farklı modelerede bakmak istedimXiaomi redmi note 10s bende var gayet güzel