MuratFurkan
80+
Dahası
- Bütçe
- 600
Bilgisayarda kullanacağım kablosuz maksimum 600 tl olacak şekilde gamepad arıyorum
logitech f710 kablosuz istersen gayet güzelBilgisayarda kullanacağım kablosuz maksimum 600 TL olacak şekilde gamepad arıyorum
Bilgisayarda kullanacağım kablosuz maksimum 600 TL olacak şekilde gamepad arıyorum
Kanka ufaktan hortlatıyoruım kb. Ürünü almayı düşünüyorum ama Abdullah'ın listesindeki ürün Techstorm T28 diye geçiyor, Adalia T28 150tl daha ucuz ve kırmızı renk seçeneği var, ben de kırmızı almayı düşünüyorum. F1 oynayacağım (en azından deneyeceğim
![]()
Adalia T28 Bluetooth Oyun Kolu Ps4 Ve Pc Uyumlu Mükemmel Kalite Type-c Şarj Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Adalia T28 Bluetooth Oyun Kolu Ps4 Ve Pc Uyumlu Mükemmel Kalite Type-c Şarj yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence aynıdır ama yine de bilemiyorum.Kanka ufaktan hortlatıyoruım kb. Ürünü almayı düşünüyorum ama Abdullah'ın listesindeki ürün Techstorm T28 diye geçiyor, Adalia T28 150tl daha ucuz ve kırmızı renk seçeneği var, ben de kırmızı almayı düşünüyorum. F1 oynayacağım (en azından deneyeceğim) ve Abdullah'ın hikayesindeki Techstorm'un ölü bölge durumu iyiydi, ürünler aynı değil ise Adalia ile risk almayacağım, sanıyorum ürünler aynı ama emin olamadım. Bilgin var mı?