Neler Yeni

600tlye kulaklık önerebilir misiniz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
beyler 600tl bütçem vardı medusa 7.1 aldım fakat dip ses sorunu,kulağıma tam oturmuyor,kulağıma çok baskı uyguluyor bu yüzdende çok acıtıyor du ve iadeye yolladım parası gelince max 600tllik bir şey almak istiyordum fakat bu kulaklığı gördüm kulağımda biraz büyük olduğu için dikdörtgen tarzı bi kulaklık düşünüyordum bu kulaklığı kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi benle ?

Futaba Rio

80+ Bronze
beyler 600tl bütçem vardı medusa 7.1 aldım fakat dip ses sorunu,kulağıma tam oturmuyor,kulağıma çok baskı uyguluyor bu yüzdende çok acıtıyor du ve iadeye yolladım parası gelince max 600tllik bir şey almak istiyordum fakat bu kulaklığı gördüm kulağımda biraz büyük olduğu için dikdörtgen tarzı bi kulaklık düşünüyordum bu kulaklığı kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi benle ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gamenote alan var mı hocam çevrenizde geri dönütleri nasıl oldu acaba öğrenebilir miyim varsa ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Çevremde alan yok maalesef, fakat model üzmez, tam bir f/p ürünü kendisi.
aynen ya medusa aldım geri iade etmek zorunda kaldım dip sesiydi kulağıma sığmamasıydı ağrı yapmasıydı inşallah bunda olmaz öyle şeyler

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Rica ederim, sipariş verdikten sonra urun gelince deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
hocam elime ulaştı ben beğenemedim ya ses kalitesi hoşuma gitmedi kulağımda bide çapraz duruyor kulaklıklar :D bunuda iadeye gönderebilirim belki halka arzlardan para kazanıp bin tllik kaliteli bir şeyler alabilirim ses kalitesi hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor şu anda kafayı yicem
elimde rh1 hectora var pedleri gitmiş solu az ses veriyor onu kullanırım bunu kullanmam

Top Bottom