tutturudun
80+ Bronze
Gerek yok ise 75hz 5ms yeterlidir. O 1ms olayı fiyatı arttırıyor.gerek var ya da yok yeterli dedim sadece
Gerek yok ise 75hz 5ms yeterlidir. O 1ms olayı fiyatı arttırıyor.gerek var ya da yok yeterli dedim sadece
tamam o zaman sıkıntı yokGerek yok ise 75hz 5ms yeterlidir. O 1ms olayı fiyatı arttırıyor.
Sistem dediğin dengeli olmali 60 hz 75hz monitör alıyorlar Rtx 2060 lar Rtx 2070 ler gidip Rx570 li sistem al 75 hz monitör ile kullanacaksan benim düsüncem budur. ASUS 360 hz 4k monitörler vesayre cıkariyor biz burada 60 hz 144hz tartişmasi yapiyoruz.Sizce son zamanlarda böyle bir algı oluştu mu ? Millet direk 144Hz monitörlere bakmaya başladı. Hatta monitörlü sistem toplayan bazı kişiler sistemden kısıp monitöre yüklenmeye başladı. Siz ne düşünüyorsunuz ?
ekran kartına göre değişir.1080p kötü bir çözünürlük değil.Çözünürlükte 1080 devri kapandı mı peki ? Yeni monitör alacak biri 2kdan aşağısını alması mantıklı mı ?
sisteme göre değişirÇözünürlükte 1080 devri kapandı mı peki ? Yeni monitör alacak biri 2kdan aşağısını alması mantıklı mı ?
ekran kartına göre değişir.1080p kötü bir çözünürlük değil.
Evet.60la 75hz arasında çok fark var mı ki ?