60K 5070Ti sistem toplanır mı?

Rezil parçalarla 5070ti yapcaginiza düzgün parçalar kullanıp mesela iyi bir SSD kasa PSU veya iyi bir anakart ram ile beraber alıp 5070 veya 9070xt alırdım ben sadece FPS e bakıyorsunuz siz sadece FPS çokluğuna bakıp PC alınmaz öbür türlü ilerde satmak isteyince rezil parçalar olduğu için çok daha düşük rakama gidecek
hocam sadece fps önemli değil benim için 5070ti seçme sebebim ekstra olarak render işleri içinde kullanmak istemem. sadece oyun oynamayacağım ki nvidia bu konuda amdnin önünde. şu anki bilgidayarımda zaten eski bir amd kart kullanıyorum. sadece oyun oynamak için almıyorum.

hocam sadece fps önemli değil benim için 5070ti seçme sebebim ekstra olarak render işleri içinde kullanmak istemem. sadece oyun oynamayacağım ki nvidia bu konuda amdnin önünde. şu anki bilgidayarımda zaten eski bir amd kart kullanıyorum. sadece oyun oynamak için almıyorum.
Ozaman tamamdır ben oyun odaklı düşündüm

Render için de kullanıyorsanız, yani 5070ti a o bütçeyi ayırıp işlemciye o bütçe ayrılmaz. Anakart yine çok düşük kalıyor. Cl36 ram. Ssd kalitesi vs. Çok önemli. Yani psu kasadan da kısınca çok bir anlamı olmuyor bence. Takılan 5070ti de zaten en ucuz 5070ti oluyor.

Render için de kullanıyorsanız, yani 5070ti a o bütçeyi ayırıp işlemciye o bütçe ayrılmaz. Anakart yine çok düşük kalıyor. Cl36 ram. Ssd kalitesi vs. Çok önemli. Yani psu kasadan da kısınca çok bir anlamı olmuyor bence. Takılan 5070ti de zaten en ucuz 5070ti oluyor.
farklı önerileriniz varsa görmek isterim. ben kendim anladığım kadarıyla toplamaya çalışıyorum.

5070ti dün almışsınız zaten render için efsane kart. Bence işlemci olarak bir tık bütçe çıkarsanız 14600K civarına çıkabilirsiniz. Performans çok artar. 8 bin lira civarına düşüyor. Dün indirimde 8.200 dü. Kampanyalarla birleşince daha da ucuza alabilirsiniz. Yine wifi olan bir anakart modeli tercih etmek bence önemli. Ram için cl36 yerine patriot cl30 32gb 3.500₺ ye direkt alınır bence. Darboğaz yapar mı bilmiyorum ama yukarıda verilen işlemci ile 5070ti nasıl olur emin olamadım. Bir bakmak lazım değerlere

5070ti dün almışsınız zaten render için efsane kart. Bence işlemci olarak bir tık bütçe çıkarsanız 14600K civarına çıkabilirsiniz. Performans çok artar. 8 bin lira civarına düşüyor. Dün indirimde 8.200 dü. Kampanyalarla birleşince daha da ucuza alabilirsiniz. Yine wifi olan bir anakart modeli tercih etmek bence önemli. Ram için cl36 yerine patriot cl30 32gb 3.500₺ ye direkt alınır bence. Darboğaz yapar mı bilmiyorum ama yukarıda verilen işlemci ile 5070ti nasıl olur emin olamadım.
7500f yerine 7600x aldım. bütçemi daha fazla zorlayamıyorum ve amd bir işlemci istiyordum. umarım ortalama bir şey olmuştur:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri