AlihanÇelik
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakında çekerimReis 623 bin nasıl toplanır rehberi videosu çeksene
Yakında çekerimReis 623 bin nasıl toplanır rehberi videosu çeksene
Reis sana miras mı kaldı?Araba alacağım ne marka önerirsiniz? D segmenti yalnızca 2.el
Estaduruşlah hava atma niyetinde değilim sadece pc toplamayı bilmiyorum araba konusundada karasızımReis sana miras mı kaldı?
40.000₺ PC önerisi
600.000₺ araba önerisi
Yat filan da önerelim mi?
Bu arada Peugeot 508 öneririm, BMW veya Mercedes de alabilirsin ama yarı fiyatına baya kaliteli bir Peugeot 508 efsane olur.Araba alacağım ne marka önerirsiniz? D segmenti yalnızca 2.el
Bence attığım panameralardan birini tercih edin. Bu fiyatta zor bir daha karşınıza çıkması.Estaduruşlah hava atma niyetinde değilim sadece pc toplamayı bilmiyorum araba konusundada karasızım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...en-2011-model-kusursuz-cayman-881709174/detay
olabilirwoe
Eğer cidden bu fiyatta ise yarın görüşmeye gidebilirim
Off o parayla ne mining sistem sizlerin varya paraya para demeBir anlık parayla pc alacağını sandım
Evet yarın peugeotada bakacağım showroomunaBu arada Peugeot 508 öneririm, BMW veya Mercedes de alabilirsin ama yarı fiyatına baya kaliteli bir Peugeot 508 efsane olur.
Ön konsolu uzay gemisi sürüyor gibi his veriyor.
Pejo 508 yeniler efsane fiyatına göre muqemmel bence pejo al çünkü yüksek beygir alsan ne yapacaksınEvet yarın peugeotada bakacağım showroomuna
Evet bu yüzden kararsızımBence attığım panameralardan birini tercih edin. Bu fiyatta zor bir daha karşınıza çıkması.