64gb telefon yeter mi?

Cgn0zkn

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar şu zamanda alınan bir 64 gb telefon beni 5 6 sene götürür mü yoksa 128 mi tercih edilmeli fotoğraf çekicem arada oyunda oynarım video da çekerim inta vs öyle kullanıcam önümüzdeki 1 2 yıl 64 yeter gibi duruyor ama 5 6 yıl kullanımda 128 anca mı yeter?

Ben 128 gb kullanıyorum, tam yetiyordu bana. 64 olsa idareli kullanmam gerekirdi, kişiden kişiye değişir ama 64 ideal

Yüksek boyutlu oyunlar/uygulamalar ve videoları saklamak için yetmiyor. Bunları telefonda tutmayacaksanız yeter.

Merhabalar şu zamanda alınan bir 64 gb telefon beni 5 6 sene götürür mü yoksa 128 mi tercih edilmeli fotoğraf çekicem arada oyunda oynarım video da çekerim inta vs öyle kullanıcam önümüzdeki 1 2 yıl 64 yeter gibi duruyor ama 5 6 yıl kullanımda 128 anca mı yeter?
2 yıldır 32 gb telefon kullanıyorum ve bana artık yetmiyor. Yine 2 3 gb boş alanım var ama uzun videolar çekemiyorum, istediğim her oyunu indiremiyorum. 64 gb yeter ama bütçeni zorlamazsa 128 alsan daha rahat olursun. Ne yapacağına bağlı 32 gb da seni 5 6 yıl götürür 128 de

pc de 240gb+1tb boyut = 64gb telefon
480gb+1 tb boyut= 128gb telefon

5 6 sene diyorsun bence 128 yap hem senin nasıl kullandığınıbilmiyoruz eğer uzun ömürlü alacaksan 6 gb Ram li falan almanı öneririm

Ben 64GB kullanıyorum.
3 sene 8GB ile işkence çektim.
Sorunuzun cevabı ise evet gayet yeterli yanına 32 GB bir hafıza kartı alıp takarsın rehberi fotoğrafları ses kayıtlarını felan oraya atarsın tertemiz yeter.

Ben 64GB kullanıyorum.
3 sene 8GB ile işkence çektim.
Sorunuzun cevabı ise evet gayet yeterli yanına 32 GB bir hafıza kartı alıp takarsın rehberi fotoğrafları ses kayıtlarını felan oraya atarsın tertemiz yeter.
Alacağı telefon iphone ise sjsjsjjs

Alacağı telefon iphone ise sjsjsjj
1626773961096.png

Benim babamda redmi note 8 64gb var yetmiyor oyun filan yok bol bol fotograf çekiyor 48megapiksel de degil ona ragmen yetmiyor eger fotograf çekinmeyi seviyosan ve alacagın telefonun iyi bir kamerası varsa yetmez

İphone adına 64GB yetecektir daha farklı bir sıkıştırması var, daha hafif bir mimari de var ayrıca.

ben 8 gb ye dünyaları sığdırıyorum :D

64 bana yetmiyor 128 alınması en iyisi

Geri