Bergee
80+ Silver
Ne alakaiçinde weboss işletim sistemi var mı belli değil yoksa eğer bir işe yaramaz
Ne alakaiçinde weboss işletim sistemi var mı belli değil yoksa eğer bir işe yaramaz
Hayırlı olsun umarım paneli iyidirvalla bende dayanamadım aldım 1 tane bakalım nasıl gelecek malum dolar kurunun artma ihtimali var tek şüphem kargo firması![]()
Hayırlı olsun hangi firma borusan mıvalla bende dayanamadım aldım 1 tane bakalım nasıl gelecek malum dolar kurunun artma ihtimali var tek şüphem kargo firması![]()
dediğin lisans lı android olsaydı okay ama 65 inc ekranda 480p de netflix görüntü çok kötü duruyor.. ayrıca iptv kullanıcısıyım weboss o yönden çok işime yarıyor güzel stabil çalışan uygulamalar var.Ne alakaNe bu webos takıntısı
Ha android smart tv ha webos çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum arasında ayrıca android'de daha rahatsın webos kısıtlı bir işletim sistemi ne yazık ki. Televizyon fiyatına göre makul denilebilir.
Hocam android zatendediğin lisans lı android olsaydı okay ama 65 inc ekranda 480p de netflix görüntü çok kötü duruyor.. ayrıca iptv kullanıcısıyım weboss o yönden çok işime yarıyor güzel stabil çalışan uygulamalar var.
tmmHocam android zatenNetflix'i ne yapsın adam inat tv kurar bakar dalgasına 4k'da seyreder 2k'da
Ayrıca lisansı geçmekte kolay yapılabilir bir şey yani
Yani hocam sizin dediğiniz olay mantıksız sonuçta android olması bunun düzeltilemez anlamına gelmiyor. Android olması aksine her şeyi mümkün kılmayı sağlıyor. WebOS henüz gelişmekte olan bir sistem mağazasıda kısıtlı inat tv yoksa bende yokum valla
hocam ürün geldi mi tecrübelerinizi paylaşırmısınızCihaz android, Netflix vb l3 lisans yani maks 480p oynatıyor deniliyor. Herşeye rağmen fiyat bedava ben de aldım birazdan kurulum olacak, paneli için yorumlar iyi. Android arayüz için yorumlar kötü. Mi box var bende, dolayısıyla çok ta onemsemedim. Deneyimlerimi aktariririm