DeathAdder V2 al kesinlikle.Razer ve Logitech olursa daha iyi olur önerilernizi bekliyorum palm ve fingertip tutuyorum değişiyor 18 cm elim.
DeathAdder V2 al kesinlikle.
Eline cuk diye oturur.
Benim elim de 18 cm ve Palm şeklinde tutuyorum. Yarım senedir falan V2 kullanıyorum, hayranım mouse a.
Aynı mouse.![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
RAZER DEATHADDER V2 Gaming Mouse Siyah
DEATHADDER V2 Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Bunlar aynı değil mi hiçbir farkı yok garantisi falan var mı N11'de satılanın.
Daha önce hiç bu tarz sitelerden almadım MediaMarkt ve Vatan'dan alıyorum genelde bir sorun olduğunda nasıl oluyor servisi falan.Aynı mouse.
Mediamarkt'ta gereksiz pahalıymış. Asıl fiyatı N11 de ki gibi. Ben de 500'e almıştım. 400'e kadar düşmüş demek. Bu fırsatı kaçırma.
Dostum ben Hepsiburada'dan Razer DeathAdder Elite almıştım. Ufak bi sorunu vardı. Aşağıya konuyu ekleyeceğim oradan bakabilirsin soruna. Bu sorunda bile iade aldılar.Daha önce hiç bu tarz sitelerden almadım MediaMarkt ve Vatan'dan alıyorum genelde bir sorun olduğunda nasıl oluyor servisi falan.
forum.donanimarsivi.com
Razer ve Logitech olursa daha iyi olur önerilernizi bekliyorum palm ve fingertip tutuyorum değişiyor 18 cm elim.
DeathAdder göçük hissiyatı veriyor mu peki ve benim parmaklarım çok kalın ufak kalır mı elimeDostum ben Hepsiburada'dan Razer DeathAdder Elite almıştım. Ufak bi sorunu vardı. Aşağıya konuyu ekleyeceğim oradan bakabilirsin soruna. Bu sorunda bile iade aldılar.
Razer Mouse um Hatalı mı?
Arkadaşlar Razer Deathadder Elite mouse um az önce geldi. mouse un üstünde ki 2 tuş sanki içe göçük hissiyatı veriyor gibi. Fotoğraflarda da görürsünüz. Elite sahibi olan varsa kendi mouse uyla karşılaştırma yapabilir mi?forum.donanimarsivi.com
Hayır ufak kalmaz. Ele tam oturuyor.DeathAdder göçük hissiyatı veriyor mu peki ve benim parmaklarım çok kalın ufak kalır mı elime