650₺ Kulaklık Önerisi

Dünden beri araştırıyorum, Fury X'i beğenmedim, Corsair Void Elite'in mikrofonu katlanamıyor kırılacak gibime geliyor, Blackshark V2 X'de jack girişli (benim açımdan bir eksi).
USB, kaliteli ve mikrofonu bükülebilen kulaklık öneriniz var mı?
Cloud 2 , Cloud alpha s , g pro x , fury x arasında en beğendiğim fury x benim. G pro X umursamayacağım kadar çok param varsa alırdım sadece. Fury X güzel bir kulaklık.

Cloud 2 , Cloud alpha s , g pro x , fury x arasında en beğendiğim fury x benim. G pro X umursamayacağım kadar çok param varsa alırdım sadece. Fury X güzel bir kulaklık.
Ses kalitesine vs. bir şey demiyorum zaten, marka düşmanlığı benimkisi.

Ses kalitesine vs. bir şey demiyorum zaten, marka düşmanlığı benimkisi.
Rampage olarak bakma olaya bence. Bende ön yargılıydım. İncelemem var belki görmüşsündür. Bende dedim o zaman 550 tl idi. Nerdeyse 600 tl verip rampage alacağıma , 1000 tl verip g pro x alayım dedim , sesi az geldi bana kişiye göre değişir tabi bu. Baktım amazonda 909 tl alpha s var , bunu alayım bari hyper x yapıyor bu işi öneriyolar bayağı dedim. Oda hayal kırıklığına uğrattı. Dedim bende mi sorun var acaba , arkadsşın evine gittim . Cloud 2 ile karşılaştırdım alpha s i. Cloud 2 daha iyi ses veriyor aynı pc aynı ekipman aynı oyun. Demem o ki bu iş marka işi değil bi kere veriyosun parayı mantıklı kullan bence :)

Rampage olarak bakma olaya bence. Bende ön yargılıydım. İncelemem var belki görmüşsündür. Bende dedim o zaman 550 TL idi. Nerdeyse 600 TL verip rampage alacağıma , 1000 TL verip g pro x alayım dedim , sesi az geldi bana kişiye göre değişir tabi bu. Baktım amazonda 909 TL alpha s var , bunu alayım bari hyper x yapıyor bu işi öneriyolar bayağı dedim. Oda hayal kırıklığına uğrattı. Dedim bende mi sorun var acaba , arkadsşın evine gittim . Cloud 2 ile karşılaştırdım alpha s i. Cloud 2 daha iyi ses veriyor aynı pc aynı ekipman aynı oyun. Demem o ki bu iş marka işi değil bi kere veriyosun parayı mantıklı kullan bence :)
O kadar açıklamışsın eline sağlık fakat ben bildiğimi okurum kusura bakma.
Bu iki kulaklık arasında RGB dışında bir fark var mı merak ettiğim o, birinde ses kartı var birinde yok bunun artısı nedir onu öğrenmek istiyorum.
Bu kulaklığı araştırdım biraz, 7.1'i var, mikrofonu bükülebiliyormuş incelemede söylenilene göre, mikrofon testinde biraz sınıfta kaldı cızırtı veriyor ama incelemeyi yapan insandan dolayı da olabilir sanırım, beğenmezsem iade ederim diye düşünüyorum.
@Naci ne yapmalıyım sence aklım çok karışık.
Ve RGB için 50 lira vermeye değer mi?

@AydinSahin ses kartı bir fark yaratır mı?
RGB olmayanda ses kartı var, RGB olan direk USB girişli ve ses kartı yok sanırım.

Geri