650W psu demek istedim zaten psu değil mi enerjiyi sağlayan? 650W bir psuya sahip bilgisayar aylık kaç TL faturaya ekler?o 650watt olan psudur sistem 650watt değildir bunu biz bilemeyiz sistem özellikleriniz nedir
650watt psu var ama hocam psu isterse 7000watt olsun sistem ne kadar güç isterse psu o kadar güç verir hocam yani sistem özellikleri lazım psu değil650W psu demek istedim zaten psu değil mi enerjiyi sağlayan? 650W bir psuya sahip bilgisayar aylık kaç TL faturaya ekler?
Bilgisayara sahip değilim, APU ve 1650 ekran kartlı bir sistem satın almayı düşünüyorum ortalama 650W psuya ihtiyacı olacaktır böyle bir bilgisayar
Tabii hocam işte örneğin ben GTA 5 oynuyorum sistem tam gücünde çalışmak zorunda 3-4 saat o şekilde çalışsa ne kadar ekler 3-4 saat de video izlesem ne kadar ekler yani, sizin bilgisayarınız var mı sizin bilgisayardan yola çıkarak yorum yapar mısınız?650w psu lu sistemde belki youtube takılcan hacım nerden bilelim biz.
Oan Total W ne kadar kullanıyor o onemli.
650W PSU demek hep 650W güç kullanımı anlamına gelmez. Hatta söylediğiniz sistem tam yük altında bile 650W'a ulaşmaz. O yüzden PSU besleme kapasitesinden ziyade ortalama güç tüketimi üzerinden hesaplamak daha mantıklıdır.650W psu demek istedim zaten psu değil mi enerjiyi sağlayan? 650W bir psuya sahip bilgisayar aylık kaç TL faturaya ekler?
Bilgisayara sahip değilim, APU ve 1650 ekran kartlı bir sistem satın almayı düşünüyorum ortalama 650W psuya ihtiyacı olacaktır böyle bir bilgisayar
Siz kendi sisteminizden örnek verebilir misiniz hocam? Ona göre bir çıkarım yapabiliriz sanırım biraz fiyatı düşürürüz eğer sizinki 650W üstüyse.650watt psu var ama hocam psu isterse 7000watt olsun sistem ne kadar güç isterse psu o kadar güç verir hocam yani sistem özellikleri lazım psu değil
Tam güç çalışmaz. Örneğin işlemci %100 yükte kalmaz oyun süresi boyunca.Tabii hocam işte örneğin ben GTA 5 oynuyorum sistem tam gücünde çalışmak zorunda
benim bilgisayar imzamda var güç tüketimi aşırı az 250watt psuda kullanıyorum bunu 650watt psuya takayım niye aynı elektiriği yerTabii hocam işte örneğin ben GTA 5 oynuyorum sistem tam gücünde çalışmak zorunda 3-4 saat o şekilde çalışsa ne kadar ekler 3-4 saat de video izlesem ne kadar ekler yani sizin bilgisayarınız var mı sizin bilgisayardan yola çıkarak yorum yapar mısınız?
Siz kendi sisteminizden örnek verir misiniz hocam? Merak ettim deTam güç çalışmaz. Örneğin işlemci %100 yükte kalmaz oyun süresi boyunca.
Anladım hocam ortalama bir fiyat belirtemezsiniz değil mi?benim bilgisayar imzamda var güç tüketimi aşırı az 250watt psuda kullanıyorum bunu 650watt psuya takayım niye aynı elektiriği yer
belirtemeyiz hocam ama max 50tl oynar oda böyle aşırı yüksek ekran kartı işlemci olması lazım i9 10900k+r9 380 falanSiz kendi sisteminizden örnek verir misiniz hocam? Merak ettim de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam ortalama bir fiyat belirtemezsiniz değil mi?
hocam burada 142 TL kadar söylenmiş ama bilemedim ya ev elektriği için önemli de o yüzden soruyorum laptop satın alma ihtimalim de varbelirtemeyiz hocam ama max 50tl oynar oda böyle aşırı yüksek ekran kartı işlemci olması lazım i9 10900k+r9 380 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve her an ikisininde %100kullanımda olması lazım zaten bu imkansız