Ram ve sıvı soğutma fiyata dahil olacak mı??65k ya nvidia sistem toplamak istiyorum önderdiginiz bir sistem varsa yardımcı olabilir misiniz? Ek olarak ramleri 32 gb ye yukseltip sivi sogutma takacagim.
Su tarz bir şey öneririm hocam 2k monitör de alırsın darboğaz sorunu de çekmezsiniz bu sistem tam olarak ileride 7800x3d al tak keyfine bak sistemi65k ya nvidia sistem toplamak istiyorum önderdiginiz bir sistem varsa yardımcı olabilir misiniz? Ek olarak ramleri 32 gb ye yukseltip sivi sogutma takacagim.
evet hocam
Hocam benim attığıma bakın bence o da baya iyi RTX4080super R7 7700x varSu tarz bir şey öneririm hocam 2k monitör de alırsın darboğaz sorunu de çekmezsiniz bu sistem tam olarak ileride 7800x3d al tak keyfine bak sistemi
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
4080 superli 66k baya uygun fakat diher sitelerde daha pahali bu sistem nedeni nedir acabaArmor 7A - Game Garaj
Armor 7A ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim attığıma bakın bence o da baya iyi RTX4080super R7 7700x var