- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam
güzelmiş bide kürşat abinin sistemini bekleyeyim değerlendirme yaparımSadece kasaya 65k ayırıp monitöre ayrıyetten bi 5k civarı ayırabilirsen eğer 4080li sistem atayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
El Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sistem de ramı Kingston Fury 32gb 5600mhz seç 65k kasa oluyor. Geri kalanını da monitöre harcarsın. Acele et derim 4080 için iyi fiyat yarına kadar zamlanır.
Gün içinde atar umarımgüzelmiş bide kürşat abinin sistemini bekleyeyim değerlendirme yaparım
biliyorumGün içinde atar umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım sistem düz 69k olmuş dostum, geçmiş olsun. Dediğim gibi elini hızlı tutmadığın sürece diğer her şey de artacak.
bakarım hocamHocam pckolik de hazır sistemler mevcut 4070ti li bir bak istersen kur güncellenmemiş.
Tabi işten yeni çıktım eve gidiyorum yemek duş cakayim bakıcam inşallah@Kürşat Kütükçü hocam saygısızlık gibi olmasın bugün alıyorum işiniz yoksa bakabilir misiniz?
tamam abim beklerim benTabi işten yeni çıktım eve gidiyorum yemek duş cakayim bakıcam inşallah
73k değil mi bütçetamam abim beklerim ben