GazzeliAtalay
80+ Bronze
Ekran kartına laf ettiğimi kim söyledi okuman yok heralde seninSenin için 14 bine rtx3080 de takalım istersen
Ekran kartına laf ettiğimi kim söyledi okuman yok heralde seninSenin için 14 bine rtx3080 de takalım istersen
İtopyanın deposunda üretilip satışa sunuluyor sanırım.Ne bitmez Kioxia SSD imiş. Ürün bitmiyor. Her sistemde kullanılıyor.
Derin Devlet.İstihbarat aldım rahat ol.
Benim okumam varda senin matematik zayıf herhaldeEkran kartına laf ettiğimi kim söyledi okuman yok heralde senin
Kafa yok sende belli. Yazdığım mesaj batmış sanaBenim okumam varda senin matematik zayıf herhalde
Ben sana hakaretde bulunmadım ? Kendi seviyeni gösteriyorsun , ayrıca dediğin şeyler yapılırsa 14 bin değil 18 19 bin olur adı üstünde fpKafa yok sende belli. Yazdığım mesaj batmış sana
6600xt ile 5600x'i bir topla bakalım kaç tl yapıyor ?Değil anakart yükseltmek gerekiyor. Seçenekteki anakartların fiyatları neredeyse 2 katı yazılmış. Soğutucu gerekiyor ki seçenekler kötü. SSD bence yükseltilmeli günümüzde 3000/2500 aşağısı alınmamalı .
Yok Bi arkadaşımın arkadaşı itopyada çalışıyor.Derin Devlet.
Niye toplasın adam hazır sistem bu. Tek tek almaya hazır sistem fiyatları tabii ki farklı olacak6600xt ile 5600x'i bir topla bakalım kaç TL yapıyor ?
Stok gelmiş Bi hocamFiyatı iyi geldi;
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Tek tok toplayacaksak hazır sistemin mantığı kalmaz. Amd sistemlerde işlemci ile ekran kartı dışında parçalar sabit 2500tl ye mal oluyor. Firmalar bunun üstüne işlemci ile ekran kartı takıyor sunuyor 5600x 4000tl 6600xt 8000tl 14500tl oluyor. Hazır olduğu için 500tl daha ucuz.6600xt ile 5600x'i bir topla bakalım kaç TL yapıyor ?
Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmelNiye toplasın adam hazır sistem bu. Tek tek almaya hazır sistem fiyatları tabii ki farklı olacak