byberk06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 319
Tamam itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet ama lütfenDostun değilim ben senin. Daha fazla tartışmayacağım seninle beni küçültüyor. İyi Trollükler
Tamam itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet ama lütfenDostun değilim ben senin. Daha fazla tartışmayacağım seninle beni küçültüyor. İyi Trollükler
İstihbaratı nereden aldın deyince yapılmış bir şakaydı. Tartışmayı kaybedip konuyu saptırmaya çalışan küçük trol seni.Tamam itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet ama lütfen![]()
![]()
Şakamıydı ? Aynen kesin öyleydi . Tartışma olmadı kaybetme hiç olmadı .İstihbaratı nereden aldın deyince yapılmış bir şakaydı. Tartışmayı kaybedip konuyu saptırmaya çalışan küçük trol seni.
Fiyatı iyi geldi;
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Yotube üzerinde baktım biri 144 fps alıyorsa biri 146 alıyor ÇOK BÜYÜK !!!!!!!!!!Rx 6600xt pcle 4.0 ekran kartı. Burdaki anakartta pcle 4.0 desteği yok. Çok büyük performans kaybı olur farklı sistemler beklemek daha doğru
Moderasyon ekibi bu yorum kaba ve agresif değil sanırım? @Perfectshot06Boş yapma gereksiz insan, adam saymış en yüksek şeyler olsun şöyle böyle bende diyorum onlar olursa fiyat 14 olmaz fp amacı bu diye zaten sen kendi cehaletine yan
Adam duvardan duvara çarpmış seni hala tartışma olmadı diyorsun ezik toxic veled seni kaybol forumdanŞakamıydı ? Aynen kesin öyleydi . Tartışma olmadı kaybetme hiç olmadı .
SilindiAdam duvardan duvara çarpmış seni hala tartışma olmadı diyorsun ezik toxic veled seni kaybol forumdan
rx 6600xt 10k fiyatında r5 5600x ise 15k diğer ekipmanlarla bu pcnin indirimsiz fiyatı 17k yı bulur diye düşünüyorum böyle bir indirime böyle bir eleştiri yanlış gibi. Anakarta gelecek olursak kullanmaktayım sorun yaşamadım hala, sadece m-k değil de kasanız aura sync destekliyorsa m-a anakart alınızDeğil anakart yükseltmek gerekiyor. Seçenekteki anakartların fiyatları neredeyse 2 katı yazılmış. Soğutucu gerekiyor ki seçenekler kötü. SSD bence yükseltilmeli günümüzde 3000/2500 aşağısı alınmamalı .
Senin gibi zavallı birisine selam bile vermemTelefon numaranı verirsen gerçek tartışmayı görebilirsin ?
Tehdit.? Adminler @Perfectshot06Telefon numaranı verirsen gerçek tartışmayı görebilirsin ?