Neler Yeni

6600XT 5600X Sistem 14K

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Rx 6600xt pcle 4.0 ekran kartı. Burdaki anakartta pcle 4.0 desteği yok. Çok büyük performans kaybı olur farklı sistemler beklemek daha doğru

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Uygunsuz davranış
Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmel
Son 2 yıldır miningin önüne geçilebilmek için ekran kartları tüm dünyada ayrı olarak pahalı hazır sistemlerde ise daha uygun fiyatlı satılıyor. Şuan buradaki ekran kartını tekli olarak en ucuz 9-10 bine bulabilecekken. Bu sistemde alırsan faturada 6-7 bin arası bir şey göreceksin. Bi daha insanların zeka seviyesine laf etmeden önce kendi cehaletine bir bak. Ondan sonra insanların zekasını Hakir görmeye çalış. Beyin fakiri fukarası seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlar düşecek mi hocam?
Aşağı yönlü gidiyor zaten şuan

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
Son 2 yıldır miningin önüne geçilebilmek için ekran kartları tüm dünyada ayrı olarak pahalı hazır sistemlerde ise daha uygun fiyatlı satılıyor. Şuan buradaki ekran kartını tekli olarak en ucuz 9-10 bine bulabilecekken. Bu sistemde alırsan faturada 6-7 bin arası bir şey göreceksin. Bi daha insanların zeka seviyesine laf etmeden önce kendi cehaletine bir bak. Ondan sonra insanların zekasını Hakir görmeye çalış. Beyin fakiri fukarası seni.
hocam bu fiyat iyi ddeğil mi ben tek tek hesapladığımda 18.000 lira yapıyor

sadece ekran kartı işlemci 13800

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
hocam bu fiyat iyi ddeğil mi ben tek tek hesapladığımda 18.000 lira yapıyor

sadece ekran kartı işlemci 13800
Ya fiyat tabii ki güzel hocam. Arkadaşın iddiası saçma sadece. Yok normalde 20 binmişte hazır sistem diye 14 e verecekmiş. Bilmiyor etmiyor konuşuyor. Yoksa fiyat pekala güzel hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Fiyatlar daha düşer mi acelem yok ama en uygun fiyata almak istiyorum.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Uygunsuz davranış
Ya fiyat tabii ki güzel hocam. Arkadaşın iddiası saçma sadece. Yok normalde 20 binmişte hazır sistem diye 14 e verecekmiş. Bilmiyor etmiyor konuşuyor. Yoksa fiyat pekala güzel hocam
Boş yapma gereksiz insan, adam saymış en yüksek şeyler olsun şöyle böyle bende diyorum onlar olursa fiyat 14 olmaz fp amacı bu diye zaten sen kendi cehaletine yan

Son düzenleme:

Erimtan

80+ Bronze
Şunu hala anlamayan arkadaşlar var, firmalar toplu satın alımlarda sizin piyasada gördüğünüz fiyatlardan çok çok daha ucuza parçaları alıyorlar, işlemciler zaten tray yani demek istediğim piyasada 6600xt 8 bin tl miş işlemci 4 bin aa baya ucuz sistem demek bana saçma geliyor.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Beyin fukarasıymış cahilmiş hahahah insanları tanımadan konuşman ayrı komik zaten

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Boş yapma gereksiz insan adam saymış en yüksek şeyler olsun şöyle böyle bende diyorum onlar olursa fiyat 14 olmaz fp amacı bu diye zaten sen kendi cehaletine yan
:D :D :D Düşünsene böyle bir insansın ve nasıl biri olduğunu dışardan göremiyorsun

Beyin fukarasıymış cahilmiş hahahah insanları tanımadan konuşman ayrı komik zaten
""Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmel"" Sen tanıyarak mı bu yorumu yapıyorsun insanların zekası hakkında

Senin Cehaletin klavyene taşmış. Bu kadarı tanıtıyor yeterince

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
:D :D :D Düşünsene böyle bir insansın ve nasıl biri olduğunu dışardan göremiyorsun

""Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmel"" Sen tanıyarak mı bu yorumu yapıyorsun insanların zekası hakkında
Tamam dostum bidahakine itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet en yüksek özellikleri koyup 13 bin yapsın sonuçta hazır sistem 😁

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Tamam dostum bidahakine itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet en yüksek özellikleri koyup 13 bin yapsın sonuçta hazır sistem 😁
Dostun değilim ben senin. Daha fazla tartışmayacağım seninle beni küçültüyor. İyi Trollükler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom