Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 30,064
Fiyatlar düşecek mi hocam?Yok Bi arkadaşımın arkadaşı itopyada çalışıyor.![]()
Fiyatlar düşecek mi hocam?Yok Bi arkadaşımın arkadaşı itopyada çalışıyor.![]()
veya sıvısoğtucusu önerisi alabilir miyim?bu anakarta 240lık sıvı soğutucu takılır mı ?
Son 2 yıldır miningin önüne geçilebilmek için ekran kartları tüm dünyada ayrı olarak pahalı hazır sistemlerde ise daha uygun fiyatlı satılıyor. Şuan buradaki ekran kartını tekli olarak en ucuz 9-10 bine bulabilecekken. Bu sistemde alırsan faturada 6-7 bin arası bir şey göreceksin. Bi daha insanların zeka seviyesine laf etmeden önce kendi cehaletine bir bak. Ondan sonra insanların zekasını Hakir görmeye çalış. Beyin fakiri fukarası seni.Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmel
Aşağı yönlü gidiyor zaten şuanFiyatlar düşecek mi hocam?
hocam bu fiyat iyi ddeğil mi ben tek tek hesapladığımda 18.000 lira yapıyorSon 2 yıldır miningin önüne geçilebilmek için ekran kartları tüm dünyada ayrı olarak pahalı hazır sistemlerde ise daha uygun fiyatlı satılıyor. Şuan buradaki ekran kartını tekli olarak en ucuz 9-10 bine bulabilecekken. Bu sistemde alırsan faturada 6-7 bin arası bir şey göreceksin. Bi daha insanların zeka seviyesine laf etmeden önce kendi cehaletine bir bak. Ondan sonra insanların zekasını Hakir görmeye çalış. Beyin fakiri fukarası seni.
Ya fiyat tabii ki güzel hocam. Arkadaşın iddiası saçma sadece. Yok normalde 20 binmişte hazır sistem diye 14 e verecekmiş. Bilmiyor etmiyor konuşuyor. Yoksa fiyat pekala güzel hocamhocam bu fiyat iyi ddeğil mi ben tek tek hesapladığımda 18.000 lira yapıyor
sadece ekran kartı işlemci 13800
Boş yapma gereksiz insan, adam saymış en yüksek şeyler olsun şöyle böyle bende diyorum onlar olursa fiyat 14 olmaz fp amacı bu diye zaten sen kendi cehaletine yanYa fiyat tabii ki güzel hocam. Arkadaşın iddiası saçma sadece. Yok normalde 20 binmişte hazır sistem diye 14 e verecekmiş. Bilmiyor etmiyor konuşuyor. Yoksa fiyat pekala güzel hocam
Boş yapma gereksiz insan adam saymış en yüksek şeyler olsun şöyle böyle bende diyorum onlar olursa fiyat 14 olmaz fp amacı bu diye zaten sen kendi cehaletine yan
""Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmel"" Sen tanıyarak mı bu yorumu yapıyorsun insanların zekası hakkındaBeyin fukarasıymış cahilmiş hahahah insanları tanımadan konuşman ayrı komik zaten
Senin Cehaletin klavyene taşmış. Bu kadarı tanıtıyor yeterinceBeyin fukarasıymış cahilmiş hahahah insanları tanımadan konuşman ayrı komik zaten
Tamam dostum bidahakine itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet en yüksek özellikleri koyup 13 bin yapsın sonuçta hazır sistem![]()
![]()
Düşünsene böyle bir insansın ve nasıl biri olduğunu dışardan göremiyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
""Aynen kanka hazır sistem diye adam 20 binlik PC yi 14 e koysun , sizdeki bu zeka… mükemmel"" Sen tanıyarak mı bu yorumu yapıyorsun insanların zekası hakkında
Dostun değilim ben senin. Daha fazla tartışmayacağım seninle beni küçültüyor. İyi TrollüklerTamam dostum bidahakine itopyadan arkadaşının arkadaşına ilet en yüksek özellikleri koyup 13 bin yapsın sonuçta hazır sistem![]()