Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap yazabilirsin emoji ile mi cevap veriyorsun
i5 11400 f ekleyip 12.700 almayı dşünüyorum.pc alınır mı 6600 olan
çok atarlısın kanka bugün biri kuyruğuna mı bastıCevap yazabilirsin emoji ile mi cevap veriyorsun
Ayn valla bastılar nereden anladın sana patladı galibaçok atarlısın kanka bugün biri kuyruğuna mı bastı
tüh geçmiş oldunAyn valla bastılar nereden anladın sana patladı galibakusura bakma
7800'e bu varken kimse 1000 lira daha fazla verip challenger almazBence yapılmaz.
Challengerlar bu kadar fiyata düşmüşken, kimsenin alacağını düşünmüyorum. daha birde Kâr koyacaksınız üstüne.
Grupta bişey sordum linç yedim dolandırıcı damgası da yedim üstüne birde uyarı aldım ne hikmetse bugün bişey vartüh geçmiş oldun
AJKGSDUKISGAJKDHIOŞASJDOPİJASPİOD ş-şey kanka burda söyleyememGrupta bişey sordum linç yedim dolandırıcı damgası da yedim üstüne birde uyarı aldım ne hikmetse bugün bişey varhalbuki oruçluydum da
7900 TL'ye alsa, üstüne kâr koyarak satacak. bu da farkı zaten azaltıyor baya.7800'e bu varken kimse 1000 lira daha fazla verip challenger almaz
Doğru 98 derece hotspot ay 40 DBA 70 DERECE hotspot kullanır.7800'e bu varken kimse 1000 lira daha fazla verip challenger almaz
al-sat için zor.
Bence al sat içinde alınmaz. üstüne 900 TL daha koyar Challenger modelini alırım. hem daha güzel görünür, hem de ısı problemi yaşamam.
Yine boş boş şeyler söylemeye başladınDoğru 98 derece hotspot ay 40 DBA 70 DERECE hotspot kullanır.