6700 XT ne kadar eder

7000-6000 arası kutu fatura garanti durumuna göre değişiyor hocam

İkinci el fiyatını yazmış arkadaş. 8500 belki 9000 gidebilir. Hiç kullanılmamış oluyor sonuçta.

İkinci el fiyatını yazmış arkadaş. 8500 belki 9000 gidebilir. Hiç kullanılmamış oluyor sonuçta.
Hiç kullanılmamış diyosun da adam o fiyata sıfır 6700xt alır zaten internet sitelerinde 9bin liralara satılırken kimse 9bin liraya sahibinden den almaz indrimli 8500ün altına bile düştüğü oluyo 6700xtlerin

Hiç kullanılmamış diyosun da adam o fiyata sıfır 6700xt alır zaten internet sitelerinde 9bin liralara satılırken kimse 9bin liraya sahibinden den almaz indrimli 8500ün altına bile düştüğü oluyo 6700xtlerin
tamam kanka en çok sen biliyon

8-8.5k arası koyarsan gider.Kart zaten şu an 8.7k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru diyor.Ayni fiyata satamazsin.Kimse güzelim başka siteler varken, değişim ve iade hakkı da varken aynı fiyata almaz.

8-8.5k arası koyarsan gider.Kart zaten şu an 8.7k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru diyor.Ayni fiyata satamazsin.Kimse güzelim başka siteler varken, değişim ve iade hakkı da varken aynı fiyata almaz.
aynı fiyata satacak olsam konu açmazdım zaten , akakcede 9.4k en düşük fiyat nerde 8.7 k hocam

3 Gün önce VatanBilgisayar da sizin asus kartın aynısı 6750XT ' si 10900 tl falandı indirim de şuan bende örnek 6700 xt yada 6750xt arasın da kart almayı düşünüuyoyrum ancak ne olursa olsun 2. el bir kart olacağından 8k ya satmanız zor gözüküyor bir ihtimal tanıdığınız yakınınızdan biri alabilir 0 fiyatına

Ne alaka? Kime sorsan aynı şeyi der ben sahibinden almaktansa aynı fiyata veya 200lira üstüne mağazadan alırdım 6500kadar düşmez ama sıfırını yakın fiyata satamazsin 7800-8000liraya falan gidebilir ama gitmesi biraz uzun sürer

aynı fiyata satacak olsam konu açmazdım zaten , akakcede 9.4k en düşük fiyat nerde 8.7 k hocam
Dün 8.7k idi😁.Şu anki fiyatı yüksek biraz.Siz yine de 8.5k civarına koyun.İnsanlar 8.7kyi bir kere gördüğü için bir daha beklerler o fiyatı ki yakın zamanda tekrar düşer zaten.

Hocam indirime giriyor ara sıra o yüzden fiyatı çok yükselmiyor 9k ya gideceğini sanmıyorum ama 8500 e falan koysanız pazarlıkla düşürülebilir

Geri