6700xt almamak pişmanlıkmıydı?

Eveeet Sorun Belli Olduuuu Knk 6600 Ve 6700 XT Modelleri Ve Onların Arasındaki Modeller 1080P İçin Üretildi AMD Nin Kendi Sitesinde Yazıyor Zaten Buna Rağmen 2K da Oynarsa Tabi Böyle Olur Ekran Kartı Ayarlarını 0 La Driver Sil Temiz Kur Monitöründeki Görüntüyü 1080P Yap Oyundakinide Aynı Şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani Evet AMD Nin Bazı Driver Ürünleri Gerçekten Berbat Ama Ben 22.5.1 Sürümünde Hiç Hata Görmedim Şu Ans Kadar Öncesindede Hep Onaylı Sürüm Kullanıyordum Hata Almadım 3 Yıldır Ama Alan Var Evet
ben amd tamamen kötüdür diyemem maddi durumdan dolayı casper laptop kullanıyordum çok sorun yaşadım artık hiç sorunsuz bir deneyim istiyor bunu bana amd veremiyor

Eveeet Sorun Belli Olduuuu Knk 6600 Ve 6700 XT Modelleri Ve Onların Arasındaki Modeller 1080P İçin Üretildi AMD Nin Kendi Sitesinde Yazıyor Zaten Buna Rağmen 2K da Oynarsa Tabi Böyle Olur Ekran Kartı Ayarlarını 0 La Driver Sil Temiz Kur Monitöründeki Görüntüyü 1080P Yap Oyundakinide Aynı Şekilde

Yani Evet AMD Nin Bazı Driver Ürünleri Gerçekten Berbat Ama Ben 22.5.1 Sürümünde Hiç Hata Görmedim Şu Ans Kadar Öncesindede Hep Onaylı Sürüm Kullanıyordum Hata Almadım 3 Yıldır Ama Alan Var Evet
Dostum 2 ay 1080p de kullandım hiçbir şey değişmedi. Ayrıca 6700xt kadar güçlü bir kart ile niye 1080p oynayayım?

Bu AMD kullanıcıları ve ağzı salyalı hayranları neden böyle ölümüne AMD savunuyor gerçekten anlaması güç, adı lazım değil adamın yazdıklarına bakıyorum sanki ailesi AMD'nin elinde tutsak da kurtarmak için AMD savunması gerek :D. Arkadaşlar yeni ekran kartı alacak varsa kesinlikle NVIDIA tercih edin. AMD satın alıp iade edeninden, yıllarca sürünenden ve pişmanlıklarla forumlara yazılar yazanı çok gördüm lakin NVIDIA tarafında neredeyse bu hiç yok. Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Adsız.png

1080P o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2

arkadaşlar merhaba 3060 ti aldım ve çoğu testdede birbirleriyle aynı sonucu veriyolar ama pişmanlık var nedense çünkü galax aldım nvidia da amd de ise asus dual vardı aynı fiyata bu ve 12 gb vardı amd de bunun yüzünden bi pişmanlık var içimde sizce doğru hamleyimi yaptım ( rtx açabilirsem açmayı seven bir insanım ve hata istemeyen bi insanım ama galax beni çoğu konuda endişilendiriyor )
VRAM o kadar önemli değildir. Yakın fiyatlara aldıysan sıkıntı yok. Galax soğutma olarak kötü değil

Muhabbet çok boş bir yöne gidiyor. Amd nin avantajı Nvidia ya göre f/p olmasıydı ama 6700xt ile 3060ti arasında 300tl fark varken amd almanın hiçbir mantığı yok. Rog serisi 3080 geçenlerde 15k ya kadar düştü. 6900xt 3090 a göre 6-7k ucuz ama o kadar para verip de hata alsam bilgisayarı parçalarım. O yüzden rx6600 gibi kartlar bence daha alınabilir ama 6700xt üstü alınmaz bence.

Ben de işlemciyi AMD (5600X) ekran kartını RTX 3060 Tİ aldım. Aldığım zaman 6700XT daha pahalıydı genel olarak. O zamandan bu zamana hiçbir hata almadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,394
Üyeler
192,322
Son üye
ByX66
Geri