Neler Yeni

6700xt almamak pişmanlıkmıydı?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Abi Bilgisiz Şekilde Yorum Yapmayın Artık Bu Forumda Bunları Anlatmaktan Dilimde Tüy Bitti

Bildiğim Herşeyi Yazacağım Öncelikle AMD Ekran Kartlarının Kullanımı Zordur Almadan Önce Nasıl Kullanacağınızı Öğrenmeniz Gerek Dalga Geçmiyorum Şimdi Anlatıcam

AMD Ekran Kartları NVİDİA Gibi Tak Çalıştır Kartlar Sayılmazlar Özenli Ve Temiz Kurulum Kullanım Gerektiriler AMD Bir Ekran Kartı Aldığınızda Sürücüyü İndirirken O Sürücünün OPTİONAL Değil WHQL Yani Test Sürecini Bitiemiş Temiz Bir Driver Olduğu Anlamına Gelir Sizin WHQL İbareli Driverleri İndirmeniz Gerek Diğer Optional İbareli Driverlar Beta Sürecinde Olanlardır

Driver Kurulumu Yapmadan Önce Windowsun Otomatik Driver Güncellemesini Kapatmalısınız Ve Her Zaman Driver ı İndirdikten Sonra Kurarken İnternet Bağlantınızı Kesmeniz Gerekir Windows Kafasına Göre Driver Yüklemesin Diye Her Zaman Driver ı Yüklemeden Önce Araştırma Yapın Örneğin 1.83.28 Diye bir Yeni Sürüm Driver Çıktığı Hakkında AMD Software Üzerinden Bildirim Aldınız 1 2 gün Bekleyin Ve Forumlarda Araştırın Yada Sorun Bu Sürümü Kullanıp Problem Yaşayan Varmı

AMD Ekran Kartlarının Tavsiye Edilen Çözünürlülük Önerisi Vardır Mesela RX6600 Ekran Kartı 1080P İçin Geliştirilmiştir Siz Gidip Örneğin COD WARZONE Oyununu FSR Yada RSR İle 2K da Oynamaya Çalıştığınız Zaman Kesin İhtimalle Oyun Sırasında Büyük Hatalarla Karşılaşacaksınız AMD Ekran Kartları Hassastır Çünki Az Güç Tüketimi İle En Yüksek Performansı Amaçlar

Wattman Konusuna Gelirse
1-Wattman Bir Hata Değildir
Wattman Herhangi bir Sorun Yaşadığınızda örn: Ani Elektrik Kesintisi Yada Ekran Kartına Zarar Verebilecek Herhangi Bir Durum da Ekran Kartının Ayarlarını 0 Layıp Onu Korumayı Amaçlar Bazen bu Sebebten Sistemden Görüntü Alamayabilirsiniz Zaten bu Yüzden Herkes Bunu Hata Olarak Nitelendiriyor Ve Bencede Oldukça Saçma Ama Dediğim Gibi Hassas Bir Kart Olduğu İçin Gerekli Görmüşler

Sorularınız Varsa Alabilirim?
RX580 kullanıcısıyım. Yorumunuza tamamen katılıyorum. Sadece oyun için düşünürsek 6700XT daha mantıklı geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
RX580 kullanıcısıyım. Yorumunuza tamamen katılıyorum. Sadece oyun için düşünürsek 6700XT daha mantıklı geliyor.
İnsanlar Birkaç Hata Alıyor Ve Çözümü Forumlarda Ve Youtubede Arıyorlar Halbuki Bütün Hataların Çözümü AMD Nin Sitesinde Yazıyor Ki Zaten Hata Devam Ediyorsa Ekran Kartı Ayarlarını 0 Layınca Geçiyor Oda Olmazsa Servise Yollamak Gerekiyor Ama Bizim Milletimiz Servise Yollayıp 10 15 gün Oyunsuz Kalmaya Gelemedikleri İçin Çözümü K3ndileri Arıyorlar Ayarlarla Oynuyorlar Sonra Daha Çok Bozuluyo Ben Ve 3 Tanıdığım Arkadaşım 3 Yıldır AMD Ekran Kartı Kullanıyoruz 1 Kere Hata Almadık Temiz Kullanınca Sorun Çıkmıyor Ama dediğiniz Gibi Yayıncılık Ve Rander İşleri için NVİDİA Pahabiçilemez bir Nimet

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,847
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bence galax markası için pişman olma. Olacaksan 12 GB yerine 8 GB aldığın için pişman olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Demekki yanlış kullanıyorsun ben niye almıyorum diğer 2 arkadaşım ve forumda gördüğüm diğer birkaç beni destekleyen insan neden almıyor bu hatayı ya biri bana açıklasın artık bizmi çok şanslıyız yada sizmi şanssızsınız
Ekran kartını nasıl yanlış kullanabilirim? Tamamen stok ayarlarda zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözümlerini de çok araştırdım denedim. Hiçbiri işe yaramadı. Amd de 2 ay oldu hala güncelleme yollayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Ekran kartını nasıl yanlış kullanabilirim? Tamamen stok ayarlarda zaten.
Driveri yanlış güncelleyebilşrzin yanlış çözünürlülükte oyunu oynuyor olabilirsin windows otomatik driver güncellemesi açıksa saçma sapan driverlar indirniş olabilir otomatik driver indirici kullandıysan da aynı şekilde yada optional driver indirniş olabilirsin ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Driveri yanlış güncelleyebilşrzin yanlış çözünürlülükte oyunu oynuyor olabilirsin windows otomatik driver güncellemesi açıksa saçma sapan driverlar indirniş olabilir otomatik driver indirici kullandıysan da aynı şekilde yada optional driver indirniş olabilirsin ?
:D:D

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
İnsanlar Birkaç Hata Alıyor Ve Çözümü Forumlarda Ve Youtubede Arıyorlar Halbuki Bütün Hataların Çözümü AMD Nin Sitesinde Yazıyor Ki Zaten Hata Devam Ediyorsa Ekran Kartı Ayarlarını 0 Layınca Geçiyor Oda Olmazsa Servise Yollamak Gerekiyor Ama Bizim Milletimiz Servise Yollayıp 10 15 gün Oyunsuz Kalmaya Gelemedikleri İçin Çözümü K3ndileri Arıyorlar Ayarlarla Oynuyorlar Sonra Daha Çok Bozuluyo Ben Ve 3 Tanıdığım Arkadaşım 3 Yıldır AMD Ekran Kartı Kullanıyoruz 1 Kere Hata Almadık Temiz Kullanınca Sorun Çıkmıyor Ama dediğiniz Gibi Yayıncılık Ve Rander İşleri için NVİDİA Pahabiçilemez bir Nimet
Hocam oyun içi kayıt almayı düşünüyorum ben, 360 FPS nin altına inmemesi gerekiyor CSGO 1080p Yüksek ayarlarda, işlemci Ryzen 5 5600 alacağım. Kayıt ve ilerleyen dönemlerde yayın düşünmeseydim eğer 6700XT gayet mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Hocam oyun içi kayıt almayı düşünüyorum ben, 360 FPS nin altına inmemesi gerekiyor CSGO 1080p Yüksek ayarlarda, işlemci Ryzen 5 5600 alacağım. Kayıt ve ilerleyen dönemlerde yayın düşünmeseydim eğer 6700XT gayet mantıklı.
Yayın İçin Dediğim Gibi Nvidia Pahabiçilemez Bir Niğmet Kayıt Alırkende Aynı Şekil Bencd NVİDİA al Amd Şuanda Yayın Açmak Ve Kayıt Almak için Pek İyi bir Seçenek Değil Pişman Etmez Ama Nvidia Kadar Da Seni Mutlu Etmez Özellikle Rander İşleri İle Uğraşacaksan NVİDİA Şuanda 4 5 Adım Önde o Yönde Ama Oyun Oynayacaksan F/P Olarak AMD Nvidia'nın İçinden Geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Sadece amd nin yazılımından stabil sürümü indirdim. Optional indirmedim. 2k monitörde 6700xt kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Sadece amd nin yazılımından stabil sürümü indirdim. Optional indirmedim. 2k monitörde 6700xt kullanıyorum.
Eveeet Sorun Belli Olduuuu Knk 6600 Ve 6700 XT Modelleri Ve Onların Arasındaki Modeller 1080P İçin Üretildi AMD Nin Kendi Sitesinde Yazıyor Zaten Buna Rağmen 2K da Oynarsa Tabi Böyle Olur Ekran Kartı Ayarlarını 0 La Driver Sil Temiz Kur Monitöründeki Görüntüyü 1080P Yap Oyundakinide Aynı Şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd aldım pişmanım diyeni çok gördümde ndivia aldım pişmanım diyeni pek hatırlamıyorum
Yani Evet AMD Nin Bazı Driver Ürünleri Gerçekten Berbat Ama Ben 22.5.1 Sürümünde Hiç Hata Görmedim Şu Ans Kadar Öncesindede Hep Onaylı Sürüm Kullanıyordum Hata Almadım 3 Yıldır Ama Alan Var Evet

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yayın İçin Dediğim Gibi Nvidia Pahabiçilemez Bir Niğmet Kayıt Alırkende Aynı Şekil Bencd NVİDİA al Amd Şuanda Yayın Açmak Ve Kayıt Almak için Pek İyi bir Seçenek Değil Pişman Etmez Ama Nvidia Kadar Da Seni Mutlu Etmez Özellikle Rander İşleri İle Uğraşacaksan NVİDİA Şuanda 4 5 Adım Önde o Yönde Ama Oyun Oynayacaksan F/P Olarak AMD Nvidia'nın İçinden Geçer
Yok Render düşünmüyorum belki video edit yaparsam olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,781
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom