Neler Yeni

6700xt almamak pişmanlıkmıydı?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ya işte ağzı olan foruma girip 2 amd driver sıkıntısı yazısı okuyan amd ekran kartı kullanmayın bilmeyenler gelmiş boş konuşuyo
Kankam 2.5 sene Rx590 kullandım Amd Driverından çekmediğim kalmadı denemediğim yöntem kalmadı sürekli bir çökme sürekli bir sorun hata ne vaat ettiği fps değerini veriyor ne de düzgün bir şekilde çalışıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,577
İsim
Hacı
RX 6700 XT daha üstün bir kart bence pişmanlık.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
dostum millet cahil ama aptallıgada zorluyorlar belkı bir kere amd ekran kartı kullanmamı kendide korkup nvidia almış burda tatava yapıyor saçma sapan adamlar bunun cezası olmalı
AMD den 2.5 sene çekmediğim kalmadı ayriyetten üniversiteye gideceğim için sistem değişikliği yaptım burda boş boş laf edip durmuşsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1663285513436.png
1663285541219.png
1663285550475.png
1663285603663.png
1663285612965.png

@ESTAROSSA58
@Cupcake
Sorunlarım ektedir ayriyetten.

Son düzenleme:

ESTAROSSA58

80+ Bronze
AMD den 2.5 sene çekmediğim kalmadı ayriyetten üniversiteye gideceğim için sistem değişikliği yaptım burda boş boş laf edip durmuşsunuz

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@ESTAROSSA58
@Cupcake
Sorunlarım ektedir ayriyetten.
Dostum tam olarak anlattığımız profilsin sorunlarının alayı tek bir noktaya çıkıyor dediğim gibi Nvidia kesinlikle amd den daha stabil keskinlikle ama amd çok daha fazla fp ama belliki amd herkese uygun deil bunda bir sorun yok ama cahilce kötülemek bu gerçekten sorun ama

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Kartı kaç kere garantiye yolladin
Yollamamıştırki Hemen Driverda AMD De Buluyorlar Suçu Kim Bilir Bilmediği Kaç Tane Ayar Yaptı Giriyor Youtubeye AMD FPS Arttırma Bilmem ne İşte Radeon Software ye Giriyor Değişik Ayarlarla Oynuyor Bişey Kapatıyo Diğerini Açıyor Sorun Yaşıyor Driver Kuruyo Sorun Yaşıyorsun Ganatiye Yollamıyorsun Sonra Suç Kimde AMD :D Donanım Arşivi Abdullah Abi Hayatında 1 Kere Wattman Almış Başks Hata Almamış sanırım 1 Kere de Crash Yemişti Oda 3 Yıl Önce Falan Yani Bilgili İnsanın Bilen İnsanın Başına Gelmiyor İşte Yabancı Forumlarda Bu Kadar AMD Den Şikayet Eden Kişi Yok Hepsi Bizim NVİDİA FUNBOYLARI :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yollamamıştırki Hemen Driverda AMD De Buluyorlar Suçu Kim Bilir Bilmediği Kaç Tane Ayar Yaptı Giriyor Youtubeye AMD FPS Arttırma Bilmem ne İşte Radeon Software ye Giriyor Değişik Ayarlarla Oynuyor Bişey Kapatıyo Diğerini Açıyor Sorun Yaşıyor Driver Kuruyo Sorun Yaşıyorsun Ganatiye Yollamıyorsun Sonra Suç Kimde AMD :D Donanım Arşivi Abdullah Abi Hayatında 1 Kere Wattman Almış Başks Hata Almamış sanırım 1 Kere de Crash Yemişti Oda 3 Yıl Önce Falan Yani Bilgili İnsanın Bilen İnsanın Başına Gelmiyor İşte Yabancı Forumlarda Bu Kadar AMD Den Şikayet Eden Kişi Yok Hepsi Bizim NVİDİA FUNBOYLARI :D
Unlost FPS arttırma 🤣🤣

SadeceSeyf

80+ Gold
Ya kardeşim ne nvidia fanlığından bahsediyorsun ya. Kaç tane amd ekran kartı denedin de insanları yargılıyorsun burada ? Benim açtığım konulara bak bakalım kaç tane amd kartında kaç tane problemle karşılaşmışım. 7 tane ekran kartı denedim 7 kart da driver da problem yaşatıyor. Şuan arkadaşımda RX 6600 (XFX) kart var Warzone da ekran kartı kullanımı 0 a düşüp droplanıyor. nVidiA fUnboylen

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Ya kardeşim ne nvidia fanlığından bahsediyorsun ya. Kaç tane amd ekran kartı denedin de insanları yargılıyorsun burada ? Benim açtığım konulara bak bakalım kaç tane amd kartında kaç tane problemle karşılaşmışım. 7 tane ekran kartı denedim 7 kart da driver da problem yaşatıyor. Şuan arkadaşımda RX 6600 (XFX) kart var Warzone da ekran kartı kullanımı 0 a düşüp droplanıyor. nVidiA fUnboylen
RX 470 RX580 RX5500XT RX 6600 KULLANDIM ŞİMDİDE HERO SİPARİŞ ETTİM BUDA 6700 Olacak 3 Yıldır AMD Ekran Kartı Ve İşlemci Kullanıyorum Hayatımda 1 Kere Hata Almadım 1 KERE BİLE Arkadaşım Buğra RX 550 RX 580 RX6650XT Kullandı Hala 6650XT Kullanıyor Onunda Driverlarını vs Ayarlarını Ben Yapıyorum Ondada 2 3 Yıldır Sorun Çıkmadı Aynı Sitede Oturduğum Arkadaşım Var RX6800 Kullanıyor Onunda Hiç Problem Yaşadığını Duymadım Sadece 1 Kere Wattman Almıştı Daha Olmadı Başka Sorun Varmı Ekran Kartı Kuşşanmayı Bilmeyen Tak Çalıştırcı Funboy Kardeşim :)

Unlost FPS Arttırma Yapıp Sorun Yaşayan Funboy Arkadaşlarıma Bu Cevap Yeterlidir Herhalde :D

@SadeceSeyf Bromun Çok Zoruna Gitmiş Söylediklerimiz Sanırım Baya Sinirlendi Atar Felan Yaptı Kaç Kere AMD Kart Kullandın Diyor Bana Sence Kullanmamış Olsam Bu Kadar Bilmesem Nasıl Bunları Konuşabilirimki Ben Bilmediğim Konu Hakkında Boş Yapmam Mesela Ben Senin Yerinde Olsam Ekran Kartları Hakkında Konuşmazdım . d

Son düzenleme:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,332
İsim
Kadir
RX 460 kullandım hiç sorun yaşamadım ardından 1660 supere geçtim AMD'ye oranla daha stabil bu doğru ama AMD'nin tamamen serisinde bitiyor iş. 5xx-5xxxx serisi aşırı sorunluydu watmann hatası alan çoktu bu da yazılım takılmalarından kaynaklı dendi (bence chipset üretim hatası vardı çünkü hiç hata almayan karta sahip kişilerde mevcuttu) AMD bunun farkına vardı büyük bir chipset firması satın aldı (internetten bakabilirsiniz pandemi döneminde bir tane daha aldı) 1660 superi satıp rx 550 ekran kartına geçmiştim ve ben de arada sırada da olsa hata aldım gerçekten can sıkıcı oluyor ama bütçemi toparlayıp aktif olarak 6600XT aldım ikinci el ve 1660 superde yaşadığım stabil kullanım devam ediyor.

-AMD sorunlu değil belirli serileri sorunlu
-3060TI ile 6700XT hemen hemen denk olsa da ben NVIDIA olanı alırım ama aradaki fiyat farkı 1500 TL üstündeyse kesinlikle 6700XT alırım

SadeceSeyf

80+ Gold
RX 470 RX580 RX5500XT RX 6600 KULLANDIM ŞİMDİDE HERO SİPARİŞ ETTİM BUDA 6700 Olacak 3 Yıldır AMD Ekran Kartı Ve İşlemci Kullanıyorum Hayatımda 1 Kere Hata Almadım 1 KERE BİLE Arkadaşım Buğra RX 550 RX 580 RX6650XT Kullandı Hala 6650XT Kullanıyor Onunda Driverlarını vs Ayarlarını Ben Yapıyorum Ondada 2 3 Yıldır Sorun Çıkmadı Aynı Sitede Oturduğum Arkadaşım Var RX6800 Kullanıyor Onunda Hiç Problem Yaşadığını Duymadım Sadece 1 Kere Wattman Almıştı Daha Olmadı Başka Sorun Varmı Ekran Kartı Kuşşanmayı Bilmeyen Tak Çalıştırcı Funboy Kardeşim :)
Tamam brom valla hiç laf anlayacak birisine benzemiyorsun zaten. İnsanlar görsün diye yazdım.Ve gerçekten almak isteyen arkadaşlara tek tek yaşadığım problemleri sıralıyorum. Ona göre alan alsın
1- XFX Rx 6600 da problemli kart gelir oyunları Low-Medium ayarlara çekerseniz ışık patlamaları yaşarsınız 20-30 fps oynarsınız.
2- Hiç bir Multiplayer oyunda doğru düzgün fps alamazsınız.Aşırı drop yersiniz.
3- Sizden her oyun başka sürüm isteyebilir. Hazırlıklı olmalısınız.
4- Film izlerken hop ekran kararır. Bakarsınız driver silinir.
5- Markete gidersiniz ekran açılmaz hop reset driver silinmiş.
6- Oyunlarda ayar değiştirirsiniz ve ne olur ? Fps sabit 20-30 da takılı kalır. 10 kere ayarları sıfırlamanız gerekir.
7- Oyunda kayıt mı almak istiyorsunuz ? Hop bu sürümde problem var önce ki sürüme dön öyle kayıt al diyebilir.
Valla arkadaşlar kardeşlerim zerre uğraşılmaz.Bu çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama yazdığı büyüklü küçüklü kelimelerden az çok belli oluyor. Verin 1-1,5 fazla alın 3060 3060ti bakın keyfinize. Yemin ediyorum harcadığınız zamana dil öğrenir arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. Kargocular ile kanka olmazsınız veya müşteri hizmetleri ile.

Unlost FPS Arttırma Yapıp Sorun Yaşayan Funboy Arkadaşlarıma Bu Cevap Yeterlidir Herhalde :D

@SadeceSeyf Bromun Çok Zoruna Gitmiş Söylediklerimiz Sanırım Baya Sinirlendi Atar Felan Yaptı Kaç Kere AMD Kart Kullandın Diyor Bana Sence Kullanmamış Olsam Bu Kadar Bilmesem Nasıl Bunları Konuşabilirimki Ben Bilmediğim Konu Hakkında Boş Yapmam Mesela Ben Senin Yerinde Olsam Ekran Kartları Hakkında Konuşmazdım . d
Şu yazdıklarına sadece gülüyorum. Başka bir şey yazmaya değmezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
RX 460 kullandım hiç sorun yaşamadım ardından 1660 supere geçtim AMD'ye oranla daha stabil bu doğru ama AMD'nin tamamen serisinde bitiyor iş. 5xx-5xxxx serisi aşırı sorunluydu watmann hatası alan çoktu bu da yazılım takılmalarından kaynaklı dendi (bence chipset üretim hatası vardı çünkü hiç hata almayan karta sahip kişilerde mevcuttu) AMD bunun farkına vardı büyük bir chipset firması satın aldı (internetten bakabilirsiniz pandemi döneminde bir tane daha aldı) 1660 superi satıp rx 550 ekran kartına geçmiştim ve ben de arada sırada da olsa hata aldım gerçekten can sıkıcı oluyor ama bütçemi toparlayıp aktif olarak 6600XT aldım ikinci el ve 1660 superde yaşadığım stabil kullanım devam ediyor.

-AMD sorunlu değil belirli serileri sorunlu
-3060TI ile 6700XT hemen hemen denk olsa da ben NVIDIA olanı alırım ama aradaki fiyat farkı 1500 TL üstündeyse kesinlikle 6700XT alırım
İnsanlar Bir Markanın Düzeleceğine İnanmıyor Kötüyse Hep Kötü İyiyse Hep İyi Olacağını Sanıyorlar Bende RX6700 Lü Hero Sistem Aldım Mesela Forumda Hiç Görmedim 6700 le Sorun Yaşayanı XT Olan Model Değil Normal 6700

SadeceSeyf

80+ Gold
Ayriyetten ben amd nvidia fanboyluğu yapan birisi değilim. Benim sorunlarımı @Mehmet Yılmaz abi de biliyor. @Proletarya kardeşim de biliyor. @GÖKHAN YILDIRIM arkadaşımda biliyor. İsteyen şansını denesin arkadaşlar

İnsanlar Bir Markanın Düzeleceğine İnanmıyor Kötüyse Hep Kötü İyiyse Hep İyi Olacağını Sanıyorlar Bende RX6700 Lü Hero Sistem Aldım Mesela Forumda Hiç Görmedim 6700 le Sorun Yaşayanı XT Olan Model Değil Normal 6700
Ya dün paylaştılar nasıl sorun yaşayan görmedin ?

Top Bottom