Neler Yeni

6700xt almamak pişmanlıkmıydı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Ya abi yapıcak bişey yok bunlar ekran kartı kullanmayı bilmiyor nvidia alıyorlar tak çalıştır oluyo tek bildikleri driver kurmak . d
bide ben kartı takınca geforce experience üzerinden yazılım güncelledim ( 516.94 ) 3060 ti için doğru sürücü mü yoksa extradan siteden kurmam mı gerekli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
bide ben kartı takınca geforce experience üzerinden yazılım güncelledim ( 516.94 ) 3060 ti için doğru sürücü mü yoksa extradan siteden kurmam mı gerekli?
Gerek yok diye biliyorum yani ben nvidia kullanırken öyleydi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

SadeceSeyf

80+ Gold
arkadaşlar merhaba 3060 ti aldım ve çoğu testdede birbirleriyle aynı sonucu veriyolar ama pişmanlık var nedense çünkü galax aldım nvidia da amd de ise asus dual vardı aynı fiyata bu ve 12 gb vardı amd de bunun yüzünden bi pişmanlık var içimde sizce doğru hamleyimi yaptım ( rtx açabilirsem açmayı seven bir insanım ve hata istemeyen bi insanım ama galax beni çoğu konuda endişilendiriyor )
Ben 6700 XT aldım 9000 bine 7400 e sattım şuan 3060 sistem kullanıyorum zerre pişman değilim. Single oyunlar hariç çok başarısız amd kartlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
dostum millet cahil ama aptallıgada zorluyorlar belkı bir kere amd ekran kartı kullanmamı kendide korkup nvidia almış burda tatava yapıyor saçma sapan adamlar bunun cezası olmalı
1 gram İngilizce bilmeyen adamlar gidip ordan optional driver indiriyorlar okumadan etmeden sonra bozuk diyorlar e sen gidip beta sürümü driver indirirsen tabi düzgün çalışmaz bu yüzden hep türkler der ya ne gerek var kullanım kılavuzuna diye bizimkiler alışmış bunların önünde koy hazırı diğeri ne olursa olsun hazırı seçiyorlar

ESTAROSSA58

80+ Bronze
1 gram İngilizce bilmeyen adamlar gidip ordan optional driver indiriyorlar okumadan etmeden sonra bozuk diyorlar e sen gidip beta sürümü driver indirirsen tabi düzgün çalışmaz bu yüzden hep türkler der ya ne gerek var kullanım kılavuzuna diye bizimkiler alışmış bunların önünde koy hazırı diğeri ne olursa olsun hazırı seçiyorlar
aynen öle yanlış diriver ardından nie bele oldu :D ama orda amd nınde eşşekliği var adam gibi düzgün sürümü koy

dd baksana adamın yazdıgına ''Single oyunlar hariç çok başarısız amd kartlar '' bu nedemek lan :D

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar merhaba 3060 ti aldım ve çoğu testdede birbirleriyle aynı sonucu veriyolar ama pişmanlık var nedense çünkü galax aldım nvidia da amd de ise asus dual vardı aynı fiyata bu ve 12 gb vardı amd de bunun yüzünden bi pişmanlık var içimde sizce doğru hamleyimi yaptım ( rtx açabilirsem açmayı seven bir insanım ve hata istemeyen bi insanım ama galax beni çoğu konuda endişilendiriyor )
Niye pişman olasın iyi tarafından bak driver sorunları droplar olma ihtimali daha düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics
NVIDIA alarak doğru olanı yapmışsın, AMD ekran kartları pişmanlıktır.

Can...

80+ Platinum
eski 1650 super sürücüsünüde silmedim :ROFLMAO: ( muhtemelen oda gf experience üzerinden kurulmuştu )
Mesaj otomatik birleştirildi:

eve onun 6500xt çilesini biliyorum uzun süre en üstlerde idi
Hala üstlerde kart sorusnuz diye geldi geri dün yeni işlemci aldım benim ki bozuldu taktım rx 6500xt yi takılmalar oluyor epey görüntü desen berbat ötesi adamlar furmark la test ediyor hiç bişey çıkmıyor çıkmaz tabi oyunlarsa deneseler görecekler

SadeceSeyf

80+ Gold
bende insnaların gereksiz nvidia fanboyluğunu fazla buluyorum iyi tamam ama amd daha f/p ürünler çıkarıyor ve amd artık daha hoş geliyor bana
Buyur al kanka. Başka bir şey söylemeyeceğim. Ben de ucuz diye aldım gına geldi sattım. Şansa modartpc aldım onu kullanıyorum. Yaşasın Nvidia asdasda

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
aynen öle yanlış diriver ardından nie bele oldu :D ama orda amd nınde eşşekliği var adam gibi düzgün sürümü koy

dd baksana adamın yazdıgına ''Single oyunlar hariç çok başarısız amd kartlar '' bu nedemek lan :D
Türklere özel driver çıkarsınlar aga hiçbi ayarla oynayamasın bizimkiler elini attıkları zaman bozuyolar gerekirse otomatik güncellensin bizimkiler amd karta nvidia driver yükler o kadar cahiller başarırlar :D

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Ben olsam 3060 ti ile devam ederdim.6600 xt kullanıyorum.

Top Bottom