Neler Yeni

6700xt almamak pişmanlıkmıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Tamam brom valla hiç laf anlayacak birisine benzemiyorsun zaten. İnsanlar görsün diye yazdım.Ve gerçekten almak isteyen arkadaşlara tek tek yaşadığım problemleri sıralıyorum. Ona göre alan alsın
1- XFX Rx 6600 da problemli kart gelir oyunları Low-Medium ayarlara çekerseniz ışık patlamaları yaşarsınız 20-30 fps oynarsınız.
2- Hiç bir Multiplayer oyunda doğru düzgün fps alamazsınız.Aşırı drop yersiniz.
3- Sizden her oyun başka sürüm isteyebilir. Hazırlıklı olmalısınız.
4- Film izlerken hop ekran kararır. Bakarsınız driver silinir.
5- Markete gidersiniz ekran açılmaz hop reset driver silinmiş.
6- Oyunlarda ayar değiştirirsiniz ve ne olur ? Fps sabit 20-30 da takılı kalır. 10 kere ayarları sıfırlamanız gerekir.
7- Oyunda kayıt mı almak istiyorsunuz ? Hop bu sürümde problem var önce ki sürüme dön öyle kayıt al diyebilir.
Valla arkadaşlar kardeşlerim zerre uğraşılmaz.Bu çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama yazdığı büyüklü küçüklü kelimelerden az çok belli oluyor. Verin 1-1,5 fazla alın 3060 3060ti bakın keyfinize. Yemin ediyorum harcadığınız zamana dil öğrenir arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. Kargocular ile kanka olmazsınız veya müşteri hizmetleri ile.

Şu yazdıklarına sadece gülüyorum. Başka bir şey yazmaya değmezsin
İstersen DC Gelip Yaşımı Öğrenebilirsin Bi İnsanın Konuşma Tarzından Yaşı Anlaşıkıyorsa İlk Yazdığın Mesajın Sonundaki fUnBoylEn Yazmana Bakarım Benim 11 Yaşındaki Kuzenim Bu Şekilde Konuşuyor Mesela

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tamam brom valla hiç laf anlayacak birisine benzemiyorsun zaten. İnsanlar görsün diye yazdım.Ve gerçekten almak isteyen arkadaşlara tek tek yaşadığım problemleri sıralıyorum. Ona göre alan alsın
1- XFX Rx 6600 da problemli kart gelir oyunları Low-Medium ayarlara çekerseniz ışık patlamaları yaşarsınız 20-30 fps oynarsınız.
2- Hiç bir Multiplayer oyunda doğru düzgün fps alamazsınız.Aşırı drop yersiniz.
3- Sizden her oyun başka sürüm isteyebilir. Hazırlıklı olmalısınız.
4- Film izlerken hop ekran kararır. Bakarsınız driver silinir.
5- Markete gidersiniz ekran açılmaz hop reset driver silinmiş.
6- Oyunlarda ayar değiştirirsiniz ve ne olur ? Fps sabit 20-30 da takılı kalır. 10 kere ayarları sıfırlamanız gerekir.
7- Oyunda kayıt mı almak istiyorsunuz ? Hop bu sürümde problem var önce ki sürüme dön öyle kayıt al diyebilir.
Valla arkadaşlar kardeşlerim zerre uğraşılmaz.Bu çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama yazdığı büyüklü küçüklü kelimelerden az çok belli oluyor. Verin 1-1,5 fazla alın 3060 3060ti bakın keyfinize. Yemin ediyorum harcadığınız zamana dil öğrenir arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. Kargocular ile kanka olmazsınız veya müşteri hizmetleri ile.

Şu yazdıklarına sadece gülüyorum. Başka bir şey yazmaya değmezsin
Bizde de 6600 var bende 5500xt vardı 1070 e geçtim bazen diyorum 5500xt ye mi geçsem. AMD arayüzü bile Nvidia almamam için sebep. Ki ben 5500xt yi 3. Parti yazılımlar ile oc edip dünya üzerindeki en güçlü 5500xt yapmama rağmen sorun yaşamadım. Sen sorun yasiyosan garanti orda. Sorunun kendi kendine düzenlmeyecek. Can.. da aynı kafada

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Bizde de 6600 var bende 5500xt vardı 1070 e geçtim bazen diyorum 5500xt ye mi geçsem. AMD arayüzü bile Nvidia almamam için sebep. Ki ben 5500xt yi 3. Parti yazılımlar ile oc edip dünya üzerindeki en güçlü 5500xt yapmama rağmen sorun yaşamadım. Sen sorun yasiyosan garanti orda. Sorunun kendi kendine düzenlmeyecek. Can.. da aynı kafada
Anlamaz Abim Anlamazzzz Unlost FPS Arttırma Yapsın o Sen Boşveeer JSKNDLDNDLDNDLDNDPDNDLDN

SadeceSeyf

80+ Gold
Benim garantiye gönderecek bir kartım yok şuan. Sattım 3060 aldım keyfime bakıyorum dostum. Ama umarım sizin bu ben de bir şey olmadı yorumları yüzünden 15- 20 yaşında ki çocukların kalbi kırılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Ayriyetten ben amd nvidia fanboyluğu yapan birisi değilim. Benim sorunlarımı @Mehmet Yılmaz abi de biliyor. @Proletarya kardeşim de biliyor. @GÖKHAN YILDIRIM arkadaşımda biliyor. İsteyen şansını denesin arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya dün paylaştılar nasıl sorun yaşayan görmedin ?
1 Kişinin Yaşadığı Sorun Problem Olacaksa Şuan Konularda GTX 1650 İle Ekrana Görüntü Gelmeyen Bir Arkadaş Var Deyip Nvidia Almayalım o Zaman knk :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Benim garantiye gönderecek bir kartım yok şuan. Sattım 3060 aldım keyfime bakıyorum dostum. Ama umarım sizin bu ben de bir şey olmadı yorumları yüzünden 15- 20 yaşında ki çocukların kalbi kırılmaz
Ne diyim kanka ben aldım bir şey olmadı daha önce rx 590 vardı onda da olmadı. 1650 super aldım ciddi sorunlar yaşadım 12. Gün sattım şans. AMD de tabii bu oran daha yüksek ama çözülmeyen şeyler değil. Neyse hayırlı gunler. İşin garip olanı kartı sattığım adam hiç sorun yaşamamış. Bu yüzden şans diyorum

SadeceSeyf

80+ Gold
1 Kişinin Yaşadığı Sorun Problem Olacaksa Şuan Konularda GTX 1650 İle Ekrana Görüntü Gelmeyen Bir Arkadaş Var Deyip Nvidia Almayalım o Zaman knk :D
:):):):):) TaMaM CaNım KaRDeşim. SeNLE muhATTAp olduğuım için kendimden özür dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Umarım Senin Yazdıkların Yüzünden de O Çocuklar 15 20 FPS Daha Az Alıp Daha Çok Para Vermek Ve O Leş Nvidia Arayüzünün Zor Kullanımı Altında Kalmazlar knk

SadeceSeyf

80+ Gold
Ne diyim kanka ben aldım bir şey olmadı daha önce rx 590 vardı onda da olmadı. 1650 super aldım ciddi sorunlar yaşadım 12. Gün sattım şans. AMD de tabii bu oran daha yüksek ama çözülmeyen şeyler değil. Neyse hayırlı gunler
Ben düzeltemedim kanka. Sen de bana yardımcı olmaya çalıştın. Hem de çok. Hatırlıyorum yani. İyi günler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Benim GTX 560 se galax sorun yaşamadım hâlâ

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Abdullah abi wattman almadı diyonuz da ana pc lerinde kaç kere amd ekran kartı kullandı da almadı. Ben günde 4-5 saat pc başındayım. Haftada en az 5-6 kere wattman yiyiyorum özellikle apex legends oynarken. Bir tane iyi örnekten yola çıkıp milleti yanıltmayın. Amd nin hala yazılımı çok geliştirmesi lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Abdullah abi wattman almadı diyonuz da ana pc lerinde kaç kere amd ekran kartı kullandı da almadı. Ben günde 4-5 saat pc başındayım. Haftada en az 5-6 kere wattman yiyiyorum özellikle apex legends oynarken. Bir tane iyi örnekten yola çıkıp milleti yanıltmayın. Amd nin hala yazılımı çok geliştirmesi lazım.
Demekki yanlış kullanıyorsun ben niye almıyorum diğer 2 arkadaşım ve forumda gördüğüm diğer birkaç beni destekleyen insan neden almıyor bu hatayı ya biri bana açıklasın artık bizmi çok şanslıyız yada sizmi şanssızsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,972
Üyeler
163,919
Son üye
mmhetcan
Top Bottom