Than SKYWALKER
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 150
- İsim
- Deniz TAN
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
- thanskywalker
- Discord
- onlytheniz
İstersen DC Gelip Yaşımı Öğrenebilirsin Bi İnsanın Konuşma Tarzından Yaşı Anlaşıkıyorsa İlk Yazdığın Mesajın Sonundaki fUnBoylEn Yazmana Bakarım Benim 11 Yaşındaki Kuzenim Bu Şekilde Konuşuyor MeselaTamam brom valla hiç laf anlayacak birisine benzemiyorsun zaten. İnsanlar görsün diye yazdım.Ve gerçekten almak isteyen arkadaşlara tek tek yaşadığım problemleri sıralıyorum. Ona göre alan alsın
1- XFX Rx 6600 da problemli kart gelir oyunları Low-Medium ayarlara çekerseniz ışık patlamaları yaşarsınız 20-30 fps oynarsınız.
2- Hiç bir Multiplayer oyunda doğru düzgün fps alamazsınız.Aşırı drop yersiniz.
3- Sizden her oyun başka sürüm isteyebilir. Hazırlıklı olmalısınız.
4- Film izlerken hop ekran kararır. Bakarsınız driver silinir.
5- Markete gidersiniz ekran açılmaz hop reset driver silinmiş.
6- Oyunlarda ayar değiştirirsiniz ve ne olur ? Fps sabit 20-30 da takılı kalır. 10 kere ayarları sıfırlamanız gerekir.
7- Oyunda kayıt mı almak istiyorsunuz ? Hop bu sürümde problem var önce ki sürüme dön öyle kayıt al diyebilir.
Valla arkadaşlar kardeşlerim zerre uğraşılmaz.Bu çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama yazdığı büyüklü küçüklü kelimelerden az çok belli oluyor. Verin 1-1,5 fazla alın 3060 3060ti bakın keyfinize. Yemin ediyorum harcadığınız zamana dil öğrenir arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. Kargocular ile kanka olmazsınız veya müşteri hizmetleri ile.
Şu yazdıklarına sadece gülüyorum. Başka bir şey yazmaya değmezsin