hocam belli insanlar sonradan azalıyo demiş sende durum nasıl2 tane sistemim var 2 sinde de cw sorunu var. 2 yıldır her oyunu oynadım aklına gelebilecek.Bir sorun olmuyor sadece SES.O da sıkıntı değil yani.
anladım valorantta 800 fps 1000 verince baya cıkıyor 500 fps te ses olmuyor sabitleyince fakat benim koktuğumdurum rdr 2 tarzı oyunlarda cok ötmesi ama bi çözüm yok gibi duruyorDostum şans işi yani net bir cevap veremez kimse. Bende laptopta da var. 3060 ekran kartımda da var. Aldığın yer zaten iade kabul etmeyecek bu yüzden sorgulamadan kullanmaya devam etKulaklıkla oyunuyorum ben bu yüzden. Yeni ekran kartı alırken ama Amazon dan alacağım. CW yüksek çıkarsa iade edeceğim, orası iade alıyor ama senin aldığın yerde böyle bir seçenek zaten yok. Bu bir sorun değil çünkü. Onlar öyle diyorlar.
diğer yerler uğraştırıyor amazon goat ya bir tane yorum gördüm adam 4 kere değişim yapmış 4.de de aynı sıkıntı olunca iade etmiş amazon gerçekten goat site ne ürün aldıysam da problem çekmedim bundan sonra başka yerden bişey almamDostum şans işi yani net bir cevap veremez kimse. Bende laptopta da var. 3060 ekran kartımda da var. Aldığın yer zaten iade kabul etmeyecek bu yüzden sorgulamadan kullanmaya devam etKulaklıkla oyunuyorum ben bu yüzden. Yeni ekran kartı alırken ama Amazon dan alacağım. CW yüksek çıkarsa iade edeceğim, orası iade alıyor ama senin aldığın yerde böyle bir seçenek zaten yok. Bu bir sorun değil çünkü. Onlar öyle diyorlar.