Neler Yeni

6800 coil whine sorunu. değişim sağlanırmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Çakar
Gaming genden 6800'lü bir sistem aldım fakat ekran kartında coil whine var. Bazı forumlarda firmaların coil whinei garanti sebebi olarak görmediğini söylüyorlar.
Ne yapmam lazım bilemedim. Videoyu eklere bırakıyorum, inceleyebilirsiniz. İade veya değişim almazlarsa bile THH'ye başvursam sonuç alabilir miyim? Ayrıca cihazı alalı 14 gün olmadı iade alıyorlar mı?

Son düzenleme:

GodlyPain

80+ Bronze
14 gün geçmediyse iade var diye biliyorum. Ama gaming gen sıkıntılı

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kasa camı kapalıyken belli bir desibel ses gelmiyorsa değişim olmuyordu galiba testlerini yapın araştırıp. Bu kadar dibine girmeden verdiği ses önemli

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Elektronik aletlerde ilk 6 ay içinde bir sorun çıktığı zaman o ürün size ilk gün kusurlu satılmış gibi kabul ediliyor diye biliyorum. Yani direk değişim veya iade yapabilirsin sanırım. Tüketici haklarında bununla alakalı bir şey vardır bir araştır. Genelde firmalar zorluk çıkartıyor uğraşmamak için tüketicilerin çoğu da bu hakkını bilmiyor. Bunu bir araştır mutlaka derim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
o anda ne açtınız oyun mu ? Rahatsız edici gibi duruyor video dan

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Çakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o anda ne açtınız oyun mu ? Rahatsız edici gibi duruyor video dan
evet oyun açtığım zaman bu sorun oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektronik aletlerde ilk 6 ay içinde bir sorun çıktığı zaman o ürün size ilk gün kusurlu satılmış gibi kabul ediliyor diye biliyorum. Yani direk değişim veya iade yapabilirsin sanırım. Tüketici haklarında bununla alakalı bir şey vardır bir araştır. Genelde firmalar zorluk çıkartıyor uğraşmamak için tüketicilerin çoğu da bu hakkını bilmiyor. Bunu bir araştır mutlaka derim.
evet böyle bi hakkım var ama çoğu firma coil whineı granati sebebi olarak kabul etmiyor . Ne yapmam lazım bilemedim .Coin Whinedan sonra thh ye başvurup sonuç alan bş kaç kişi gördüm forumlarda

Kasa camı kapalıyken belli bir desibel ses gelmiyorsa değişim olmuyordu galiba testlerini yapın araştırıp. Bu kadar dibine girmeden verdiği ses önemli
zaten çoğu kişiyi kabul etmiyorlarmış . eğer bendede öyle bi sorun olursa direk thh ye gitmeyi düşünüyorum

14 gün geçmediyse iade var diye biliyorum. Ama gaming gen sıkıntılı
en son elektronik cihazlarda 14 gün kalkmışştı ama emin değilim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
evet oyun açtığım zaman bu sorun oluyor

evet böyle bi hakkım var ama çoğu firma coil whineı granati sebebi olarak kabul etmiyor . Ne yapmam lazım bilemedim .Coin Whinedan sonra thh ye başvurup sonuç alan bş kaç kişi gördüm forumlarda

zaten çoğu kişiyi kabul etmiyorlarmış . eğer bendede öyle bi sorun olursa direk thh ye gitmeyi düşünüyorum

en son elektronik cihazlarda 14 gün kalkmışştı ama emin değilim
THHye gitmen bir şey farketmez gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Çakar
THHye gitmen bir şey farketmez gibi
neden hocam ? ekran kartında bi sıkıntı olduğu bariz belli ben bu sesi gecenin köründe duymak zorundamıyım sizce ? 0 bir ürün alıyorum 15 bin tl değerinde ve kullanırken fpsi sabitlemem gerekiyor rahatsız edici bir ses geliyor . ben bu ekran kartınbı 5/6 sene kullanmayı düşünüyordum . böyle bi hastayı görmek üzücü . bunlarla sonuna kadar uığraşmayı düşünüyoruım

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
neden hocam ? ekran kartında bi sıkıntı olduğu bariz belli ben bu sesi gecenin köründe duymak zorundamıyım sizce ?
Açtığınız oyunda Dikey Senkronizasyon ayarını açarsanız bu sesten kurtulursun bende 6750 var özellikle bazı oyunlar menü civarı yerlerde fps 1000'lere fırladığında karttan ses geliyor fps'i monitöre göre ayarlıyorum böyle bir sorun yaşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Çakar
0 bir ürün alıyorum 15 bin tl
Açtığınız oyunda Dikey Senkronizasyon ayarını açarsanız bu sesten kurtulursun bende 6750 var özellikle bazı oyunlar menü civarı yerlerde fps 1000'lere fırladığında karttan ses geliyor fps'i monitöre göre ayarlıyorum böyle bir sorun yaşamıyorum.
fifada hz ye sabitledim aynı sorunu alıyorum ama valorantta 600 alıyorum normalde 300e sabitleyince sorun baya bi azalıyor

şuan gaming genle konuştum ürünün iadesini alşabileceklerini söylediler sizce ne yapmalıyım

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
0 bir ürün alıyorum 15 bin TL

fifada hz ye sabitledim aynı sorunu alıyorum ama valorantta 600 alıyorum normalde 300e sabitleyince sorun baya bi azalıyor

şuan gaming genle konuştum ürünün iadesini alşabileceklerini söylediler sizce ne yapmalıyım
Ses rahatsız ediyorsa iade et gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,413
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom