Metro 2033
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
YESS BE! Vali açıklama yapmış yarın okullar tatilmiş kardan buzlanmadan dolayı. Heryerde böylemidir bilmem ama
yav 16 gündür tatildeyiz nesi yes hocamYESS BE! Vali açıklama yapmış yarın okullar tatilmiş kardan buzlanmadan dolayı. Heryerde böylemidir bilmem ama
hocam olsun 1 gün daha tatilyav 16 gündür tatildeyiz nesi yes hocam
bilmiyorum açıklama yapmişlar Ankara'da tatil diye yes beKocaeli içinde yokmu be
bilmiyorum hocamİstanbul tatil dimi
istanbuldayım ben kardeşim sevinçten binayı havaya kaldırdı ne var bu kadar anlamadım bundahocam olsun 1 gün daha tatil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyorum açıklama yapmişlar Ankara'da tatil diye yes be
tatilİstanbul tatil dimi
hocam burda bir gün tatil dediler ilk inanmadım çok sevindim bende beistanbuldayım ben kardeşim sevinçten binayı havaya kaldırdı ne var bu kadar anlamadım bundapazartesi daha kar yokken olduysa bu hafta tatil heralde
he ya bende beklemedeyimKocaeli içinde yokmu be
Inşallah olur hocam buzlanma çok tehlikeli ben geçen aksam kar yağarken bizim evin orda baya dik bir yokuş var arabalar geriye doğru kayıyordu çıkamıyorsu Allah korusun...he ya bende beklemedeyim![]()
istanbul için resmi açıklama var mı acaba?YESS BE! Vali açıklama yapmış yarın okullar tatilmiş kardan buzlanmadan dolayı. Heryerde böylemidir bilmem ama
hocam var atmışlar tweet üsteki mesajlarda varistanbul için resmi açıklama var mı acaba?