O 90 derece olan bildiğim kadarıyla bağlantı yeri sıcaklığı.Arkadaşlar Witcher 3'de grafik ayarlarının hepsini ultra yaptım. Ekran kartı sıcaklığım sürekli 90-95 derece arası gidip geliyor bu sıcaklık değeri 6900XT için normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Gerçek sıcaklık soldaki yani 73 derece normal.Arkadaşlar Witcher 3'de grafik ayarlarının hepsini ultra yaptım. Ekran kartı sıcaklığım sürekli 90-95 derece arası gidip geliyor bu sıcaklık değeri 6900XT için normal mi?
Alıntıyı görüntüle
O 90 derece olan bildiğim kadarıyla bağlantı yeri sıcaklığı.
110 a kadar mi ne yolu vardı galiba tam hatırlamıyorum.
Cok dert etme onu
Senin kartin suan 73 derece
Ekran kartın 73 Derece o Gpu Hotspot yani GPU nun en sıcak noktası.
Sıcaklıklar gayet normal , sıkıntı yok
Fanların RPM'sini artırmam yeterli olur mu?Bellekler nasıl yanıyordur şimdi offf.
Şaka bir yana fanların RPM'i biraz düşük Afterburner üzerinden fan ayarı yapabilirsiniz.
Şimdi farkettim kart 73 dereceymiş sıkıntı yok yani.
Radeon software den performans yerindeydi galiba sıcaklıkları gösteren yerin fotoğrafini atarmisinAlıntıyı görüntüle
Görev Yöneticisinde de GPU kısmında 92 derece gösteriyor burada gösterilen sıcaklık değeri önemli değil mi?
Biraz daha soğuk çalışır arttırırsan.Fanların RPM'sini artırmam yeterli olur mu?
Bir ara artırmıştım da fanlar daha çabuk eskir diye geri otomatiğe almıştım. Şu anki değerler normalse bu şekilde bırakayım.Biraz daha soğuk çalışır arttırırsan.
Radeon software den performans yerindeydi galiba sıcaklıkları gösteren yerin fotoğrafini atarmisin
Görev yöneticisinde de 92 derece yazıyordu o yüzden sormuştum. Görev yöneticisinde GPU kısmında gösterilen sıcaklığı pek takmamak mı gerekiyor?Gerçek sıcaklık soldaki yani 73 derece normal.