herkesiöldür31
80+ Bronze
O hot spot hocam. GPU sıcaklığı sol taraftaki. Yüksek ihtimal o bağlantı yeri. Kart kaç W?
aynen benim dediğim gibi bağlantı yeri sıcaklığı o.Bir ara artırmıştım da fanlar daha çabuk eskir diye geri otomatiğe almıştım. Şu anki değerler normalse bu şekilde bırakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık düşürmek için biraz arttırsanız bir sorun olmaz.Bir ara artırmıştım da fanlar daha çabuk eskir diye geri otomatiğe almıştım. Şu anki değerler normalse bu şekilde bırakayım.
Alıntıyı görüntüle
Radeon Software da belirtildiği gibi o sıcaklık bağlantı yerinin sıcaklığı.Bir ara artırmıştım da fanlar daha çabuk eskir diye geri otomatiğe almıştım. Şu anki değerler normalse bu şekilde bırakayım.
Alıntıyı görüntüle
Görev yöneticisinde de 92 derece yazıyordu o yüzden sormuştum. Görev yöneticisinde GPU kısmında gösterilen sıcaklığı pek takmamak mı gerekiyor?
Teşekkürler. Geçerli sıcaklık kaç derece olana kadar normal karşılayabilirim?aynen benim dediğim gibi bağlantı yeri sıcaklığı o.
Onu dert etme normal dereceler onun için.
Senin kartin 73 derece şuan
263 watt için 92 derece bağlantı fazla ama yapabileceğin bir şey yok o yüzden çok takmaYukarıda radeon softwarenin fotosunu attım 263 watt galiba
Geçerli sıcaklık ve Bağlantı sıcaklığı 6900XT ekran kartı için kaç dereceden sonra sorun yaratmaya başlar?Radeon Software da belirtildiği gibi o sıcaklık bağlantı yerinin sıcaklığı.
Benim kasa masanın altındaydı ya onu masanın üstüne çıkartsam da pek bir şey fark etmez demi263 watt için 92 derece bağlantı fazla ama yapabileceğin bir şey yok o yüzden çok takma
Hayır bir şey fark etmezGeçerli sıcaklık ve Bağlantı sıcaklığı 6900XT ekran kartı için kaç dereceden sonra sorun yaratmaya başlar?
Benim kasa masanın altındaydı ya onu masanın üstüne çıkartsam da pek bir şey fark etmez demi
Bağlantı hakkında bilgim yok ama geçerli sıcaklık 80 altı kalması sağlıklı.Geçerli sıcaklık ve Bağlantı sıcaklığı 6900XT ekran kartı için kaç dereceden sonra sorun yaratmaya başlar?
Benim kasa masanın altındaydı ya onu masanın üstüne çıkartsam da pek bir şey fark etmez demi
Tamamdır teşekkür ederimBağlantı hakkında bilgim yok ama geçerli sıcaklık 80 altı kalması sağlıklı.
Fan hızını azıcık artırayım mı peki geçen artırmıştım da Windowsu formatlayınca ayarlar gitti.Hayır bir şey fark etmez
Fan hızını arttırmak pek işe yaramaz, voltajı biraz düşürmeyi deneyebilirsin veya kartın termal macununu değiştirebilirsin (sapphire kartların stok termal macunu çok kötüymüş)Fan hızını azıcık artırayım mı peki geçen artırmıştım da Windowsu formatlayınca ayarlar gitti.