Modele göre değişir bu. 3090 daha fazla güç tüketen bir kart. Gayet de ısınıyor. Sapphire kartların olayı ses bu arada. Sessizlik için yapılıyor genelde. Sıcaklık bi tık fazla oluyor.3090 tercih etseydim sıcaklık olarak daha düşük sıcaklık değerlerine mi sahip olurdum? Bir bilginiz var mı?
Burda konumuz normal sıcaklık değil, hotspot. Bu konuya eğer biz müdahale etmeseydik ve sadece o uyarıyı yiyen kişi yazmış olsaydı o zaman konu sahibi kendi durumunu anormal zannedecekti. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok.Hayır ben de hotspot için konuşmuyorum, arkadaş kartın sıcaklığından bahsediyor ben de aynı şekilde.
Ama konuya o arkadaş dışında diğer arkadaşlar yorum yapmasa hotspot sıcaklığının ne olduğunu bilmediğim için 90 derecenin sıkıntı olduğuınu düşünecektim.Hayır ben de hotspot için konuşmuyorum, arkadaş kartın sıcaklığından bahsediyor ben de aynı şekilde.
Evet. Ama termal macunu kötüsünden kullanıyorlarmış sanırım.Modele göre değişir bu. 3090 daha fazla güç tüketen bir kart. Gayet de ısınıyor. Sapphire kartların olayı ses bu arada. Sessizlik için yapılıyor genelde. Sıcaklık bi tık fazla oluyor.
Umarım gönlünüzdeki sisteme en yakın zamanda sahip olursunuz.2013' den 2018' e kadar 2 core 2 thread 2 tane laptop kullandım...
2 tane sapphire toxic 6900 xt kullanan arkadaşım termal macun değişmekten 10 derece kazandıklarını söyledi.Evet. Ama termal macunu kötüsünden kullanıyorlarmış sanırım.
Vallaha sıcaklık değerlerine biraz takıntılı gibiyim sen de biliyorsun zaten ama mesela ilk başta işlemci 75-80 derece olduğunda onun da sorunlu olduğunu düşünüyordum, şimdi gayet normal karşılıyorum. Yavaştan sıcaklık değerlerine alışıyorum, bu yüzden şu an sadece termal macun ve custom sıvı soğutmayı ilerisi için aklımda bulunduracağım.2 tane sapphire toxic 6900 xt kullanan arkadaşım termal macun değişmekten 10 derece kazandıklarını söyledi.
6900x im olsunda ısınırsa ısınsınArkadaşlar Witcher 3'de grafik ayarlarının hepsini ultra yaptım. Ekran kartı sıcaklığım sürekli 90-95 derece arası gidip geliyor bu sıcaklık değeri 6900XT için normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Sende inşallah uzun yıllar kullanırsınİnşallah olur reis
Ben niye 3 derece kazandım o da junction. Edgede hiçbir şey değişmedi. Sapphire 5000 serisini kaliteli yapıyodu sanırım2 tane sapphire toxic 6900 xt kullanan arkadaşım termal macun değişmekten 10 derece kazandıklarını söyledi.
sıvı metal sür düzelirBen niye 3 derece kazandım o da junction. Edgede hiçbir şey değişmedi. Sapphire 5000 serisini kaliteli yapıyodu sanırım