- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,755
En iyisini yapmışsın, Redmi Note 9 Pro çok daha iyi bir telefon. 6 GB ram kesinlikle üzmez, güven bana.
hocam uzun deneyimde sana sorun çıkardımı xiomi sanki samsung telefonlarda zaman geçtikçe kasma gibi pronlemler oluyormu xiomideArkadaslar redmi note 8 pro ile 1 saat PUBG oynarsam normal isilarda ama araliksiz 2 saat oynarsan cok isinir bide mediatekten bir sorun goremedim 8 aydir kullaniyorum
sagol teşekkürlerEn iyisini yapmışsın, Redmi Note 9 Pro çok daha iyi bir telefon. 6 GB ram kesinlikle üzmez, güven bana.
Yok sorun yok ama bencede redmi note 9 pro alhocam uzun deneyimde sana sorun çıkardımı xiomi sanki samsung telefonlarda zaman geçtikçe kasma gibi pronlemler oluyormu xiomide
işlemci cayır cayır yanıyor ayrıca o telefona 8gb ram fazla . Doğru tercihi yapmışsınız kafanız rahat olsun.hocam sence mantıklımı redmi note 8 pro da meadia tek işlemci var baya kalitesiz işlemciymiş
bakınsagol teşekkürler
nedeninin en iyi şekilde anlatmaya çalıştım bakabilrisinokey sagolun konu kapanmıştır iyi akşamlar.
yazılım farkı android boşta 3.5 gb ram yiyorbende iphone6da 1gb ram kullanam. harbi nasıl iphonelar daha akıcı oluyor? 3gb samsung ram= 1gb iphone ram nasıl oluyor?